Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kendi çatal bıçagımı hısardan aldım mıamı yada mılanoydu galıba ama saten aldım daha şık duruyordu o modelde, senin modelın platınıum dıye geçıor sanırım. senın aldıgın modelde parlak daha şık duruyor ama. bende parlak diyorumm :)
Canım bence parlak.. Çünkü duyduğuma göre mat olanlar çabuk çiziliyomuş..![]()
canım teşekkür ederim değerli fikrin için parlak olanı seçtim umarım pişman olmam![]()
Hayırlı olsun canım :) mutlu günlerde kullan inşallah :)
Bende bu modelle mercury arasında kalmıştım mercury seçtimdi ama saten seçtim daha ağır duruyodu diye yemek takımını alcam yine hisar aqua ama yanına satenmi iyi olur parlakmı bilemedim
Floridanın hem parlak hem sateninide yakından gördüm sanki saten olan daha hoş duruyordu kaşığının üst kısmını çok beğenemediğimden mercuryi seçtim aslında parlakları da güzel ama florida da çizgi kısımı olduğu için sanki ortasının mat olması daha iyi gibi gelmişti aman sonuçta hisar hepsi güzel :)))
Attığın resimdeki gibi sarımtrak şekilde kötü durmuyo parlak da güzel yani yakından ama yakından görmek daha iyi yinede :)
O zaman bende günlük alacağım onu parlakmı alsam diyodum aryıldız viole modeli googledan çıkıyo çizik olur diye günlük olanı parlak alayım diyorum ama yakından görünce hep gözüm satenlere kayıyo bu sefer kaymasın parlakta kalsın :))
Bugün züccaciye satan yeri aradım aqua yemek takımı için iki modeli var dediler anlamadım ben nette tek model gözüküyo birine normal porselen 650 diğeri bone china 1600 dedi normal katalogda da 1250 gibi bir fiyata gördüm napsam kafam karıştı ya tam karar verdim almaya ne farkları varki aynı modelin ?