• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz setime acil yardım eli uzatırmısınız?

bende kendi çatal bıçagımı hısardan aldım mıamı yada mılanoydu galıba ama saten aldım daha şık duruyordu o modelde, senin modelın platınıum dıye geçıor sanırım. senın aldıgın modelde parlak daha şık duruyor ama. bende parlak diyorumm :)

bende kendi çatal bıçagımı hısardan aldım mıamı yada mılanoydu galıba ama saten aldım daha şık duruyordu o modelde, senin modelın platınıum dıye geçıor sanırım. senın aldıgın modelde parlak daha şık duruyor ama. bende parlak diyorumm :)

canım çok teşekkür ederim değerli fikrin için bende dğiştirip parlak olanı tercih ettim:16:

Canım bence parlak.. Çünkü duyduğuma göre mat olanlar çabuk çiziliyomuş.. :50:

canım ben şöyle yapmıştım..günlük kullanmaya parlak almıştım,misafire saten almıştım..bence saten daha şık duruyo,mideli farklı olsada herkesin evnde parlak var günlük kullanıyorlar..ben 9 aydır ara ara kullanıyorum hisar gibi kaliteli bi marka olmamasına rağmen hiçbir çizilme aşınma vs olmadı..makinede bile yıkadım ,yıkadıktan sonrada mutlaka kurulayıp kaldırıyorum..

Of ya şu resimde parlağı çok kötü duruyo inşallah gerçektede böyle durmuyodur canlı canlı hiç görmedim parlağını :50:

$cache_500_1__i_13455312_JZP.webp

Son düzenleme:
Bende bu modelle mercury arasında kalmıştım mercury seçtimdi ama saten seçtim daha ağır duruyodu diye yemek takımını alcam yine hisar aqua ama yanına satenmi iyi olur parlakmı bilemedim

Eklentiler

• $hisaraquayemektakimi.webp
    $hisaraquayemektakimi.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Floridanın hem parlak hem sateninide yakından gördüm sanki saten olan daha hoş duruyordu kaşığının üst kısmını çok beğenemediğimden mercuryi seçtim aslında parlakları da güzel ama florida da çizgi kısımı olduğu için sanki ortasının mat olması daha iyi gibi gelmişti aman sonuçta hisar hepsi güzel :)))

Floridanın hem parlak hem sateninide yakından gördüm sanki saten olan daha hoş duruyordu kaşığının üst kısmını çok beğenemediğimden mercuryi seçtim aslında parlakları da güzel ama florida da çizgi kısımı olduğu için sanki ortasının mat olması daha iyi gibi gelmişti aman sonuçta hisar hepsi güzel :)))

Oylemi diyosun.. icim rahat etmedi simdi baska bi magazaya yeniden aliciymis gbi bakmaya gidiyorum artik son kararimi vericem ins :)

Attığın resimdeki gibi sarımtrak şekilde kötü durmuyo parlak da güzel yani yakından ama yakından görmek daha iyi yinede :)

Attığın resimdeki gibi sarımtrak şekilde kötü durmuyo parlak da güzel yani yakından ama yakından görmek daha iyi yinede :)

Canli canli gordum parlagni ikiside cok guzel ama parlagini yemek takimimin yanina koydum cok guzel durdu ayrica satan adam matlarda cizik daha cok belli olur parlagda oneririm dedi

O zaman bende günlük alacağım onu parlakmı alsam diyodum aryıldız viole modeli googledan çıkıyo çizik olur diye günlük olanı parlak alayım diyorum ama yakından görünce hep gözüm satenlere kayıyo bu sefer kaymasın parlakta kalsın :))

O zaman bende günlük alacağım onu parlakmı alsam diyodum aryıldız viole modeli googledan çıkıyo çizik olur diye günlük olanı parlak alayım diyorum ama yakından görünce hep gözüm satenlere kayıyo bu sefer kaymasın parlakta kalsın :))

Canim simdi baktimda parlak al sende hem gunluk daha cok kullanlyo cizilme olasilgi daha cok

Bugün züccaciye satan yeri aradım aqua yemek takımı için iki modeli var dediler anlamadım ben nette tek model gözüküyo birine normal porselen 650 diğeri bone china 1600 dedi normal katalogda da 1250 gibi bir fiyata gördüm napsam kafam karıştı ya tam karar verdim almaya ne farkları varki aynı modelin ?

Bugün züccaciye satan yeri aradım aqua yemek takımı için iki modeli var dediler anlamadım ben nette tek model gözüküyo birine normal porselen 650 diğeri bone china 1600 dedi normal katalogda da 1250 gibi bir fiyata gördüm napsam kafam karıştı ya tam karar verdim almaya ne farkları varki aynı modelin ?

Canım bone china daha kaliteli zaten görüntüsündende belli daha ince daha şeffaf daha kibar daha pürüzsüz bildiğim kadarıyla gerçek kemk külü lullanılıyormuş yapılırken

Back
X