hisar marka düdüklüsü olanlar memnun musunuz? kaç litrelik aldınız??

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Hisar marka düdüklüsü olanlar söyleyin bakalım kullanıyor musunuz
memnun musunuz? :hulya:
ben çeyizime almayı düşünüyorum da

canım bende düdüklü almak istiyorumn.tefalin clipsosuna baktım çok pahalı.normal bir düdüklü almaya karar verdim.hisarın düdklüsü hakkında hiç bi bilgim yok.kimse cvp vermemiş sana bende yaziiim bişiler dedim.:dance:

merhaba, ben 1 ay kadar önce hisarın çeyiz setinden hem çelik tencerelerini hem de düdüklü tenceresini aldım (6 lt sipariş vermiştim ama adam lütfetmiş gibi davranarak 7 lt olanından verdi ben de sorun etmedim). görüntüsü çok hoşuma gitti ama açıkçası kullanmadığım için yorum yapamıyorum. sadece şunu söyleyebilirim çooooook uzun bir süre araştırma yaptım karaca, hisar, korkmaz, tefal vb. markaların tencereleri ile ilgili.. tefal istiyorduma ma çok pahalıydı diğerlerinin arasından da en çok övüleni hisardı bu nedenle hisar aldım.

bende hisarmarka çeyiz seti almiştim ama tefalınkını begendım hisarın duduklusunu verıp ustune para verıp tafalınkını aldım clıpso zaman aayrlı olan..hısarın fıyatıda 275 tefal 400

kızlar ben piyasada baktım hisar jumboyla eşdeger dediler, hisar daha uygun geldi 210lira ve bana da 7litresını verdıler cok büyük ama nasılsa tümünü kullanmıycakmışız, tefalin 4 litresıyle aynı görunuyor neredeyse, zemuszemus ceyizime koydum hiç kullanmadan ama nasıl bilmiyorum işin aslı umarım kalitelidir hala kullanan yok mu peki? :)

Son düzenleme:
kızlar ben yeni evlendim düdüklü tencerem hisar ama hiç kullanmadım yani daha doğrusu ben düdüklü kullanmaya korkuyorum :kedi: bir gün annemle birlikte kullanmayı düşünüyorum laelaelaelaelae kullanınca yazarım ama çeliğin iyisi ağırlığından belli olurmuş öyle duymuştum buda size ek bilgi olsun:lepi:

hemeeeen kulllannn yorumlarını beklıyoruz şekerımmm sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…