• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar ÇKB takımı ve tencere seti fikirlerinize ihtiyacım var

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selam kızlar bu kararsızlık beni öldürecek :52: buradaki bir alışveriş merkezinden hisar tencere seti ve hisar çtb takımını 12 ay taksitle 1200 tl ye almayı düşünüyorum. Öncelikle sizce fiyat nasıl? Daha sonrasında sizce 2 modelden hangisini beğendiniz? ben ikisinide çok beğeniyorum da :9: yardımcı olursanız beni çoook mutlu edersiniz. Teşekkürler şimdiden..

TENCERELER
1. Milano tencere seti
$FB,1994,15,hisar-9-parca-tencere-seti-alana-caydanlik-hediye-celik-tencere-seti-hisar.webp $Bmilano-tencere-gri-dekupe21.webp
2. Monaco tencere seti
$pr_01_701_max.webp $767_buyuk_1_zoom.webp

ÇTB TAKIMLARI
1. Milano çkb takımı
$Bitemb247396731120.webp
2. Mercury çkb takımı
Eki Görüntüle 937208

Canım güle güle kullan :)
Tencerelerde derli toplu olanları seviyorum ben sanırım. O yüzden 1.yi daha çok beğendim.

Çatal bıçaklarda da 2. takım çok daha kibar görünüyo. Hayırlı olsun şimdidenn:16:

bence milano tencere seti çok daha güzel ikincisi biraz klasik model çatal kaşık takımında da milano daha hoş gibi :)

Canim asla tavsiye etmiyorum tencereler cok hassas ve hisar icin musteri memnuniyeti ürünü satana kadar bende ceyizime alttaki seti ve çkb takimini aldimddüdüklü tencerede sorun yasadim uc defa tamire yolladm iki senedir fabrikayla telefon görüşmesi yapmaktan yoruldum bir daha asla almam hosardan birsey

Çok teşekkür ederim görüşlerinizi bildirdiğiniz için:16: benim gönlümde aslında 1. milano ve 2. mercury çtb dan yana fikir değiştirmezsem en kısa zamanda gidip alıcam :21:

Canim asla tavsiye etmiyorum tencereler cok hassas ve hisar icin musteri memnuniyeti ürünü satana kadar bende ceyizime alttaki seti ve çkb takimini aldimddüdüklü tencerede sorun yasadim uc defa tamire yolladm iki senedir fabrikayla telefon görüşmesi yapmaktan yoruldum bir daha asla almam hosardan birsey
canım ben çok araştırdım aslında hiç kötü yorum olmadığı için hisarı tercih etmiştim ama şimdi sen benim aklımı karıştırdın ya o kadar özenerek araştırarak alıyorum kötü bişeyle karşılaşmak istemem :44:

Son düzenleme:
Bende senin gibi arastirdim cok hatta bayagi da pahali aldim tum ceyizimi hisardan ama dediğim gibi servis imkani hic iyi degil zaten tum arizalarda fabrikaya gonderiyorlar turkiye genelimde bir servis agi yok ben cok çektim kimsenin çekmesini istemem biraz daha para ver Jumbo al ya da karaca al o da hisardan geri kalmaz kalite olarak

Tencerede 1.model çkb takımında 2.model bana göre ama sanki birşeyler eksikmiş gibi :26:bende araştırmıştım alırken ama sonra biraz daha fazla verip jumbo almaya karar verdim aldımda topigimi gördüyseniz farketmişsinizdir inşallah gönlünüzdeki olsun güle güle kullanın şimdiden:16:

illaki bunu alacaksan 1.ciyi begendim ben çatal kaşık bıçaktada 2.ciyi ama ben hisar almadım karaca aldım çokta memnunum :16:

illaki bunu alacaksan 1.ciyi begendim ben çatal kaşık bıçaktada 2.ciyi ama ben hisar almadım karaca aldım çokta memnunum :16:

Karacada çoğunluk kötü yorum yapmış o yüzden cesaret edemiyorum sizde güzel olduğunu söylüyorsunuz bilemedim ki şimdi kafam iyice karıştı

hisar dururken karacanın çeliklerini düşünmemelisin.tabiki hisar..ama düdüklü farkli bi mevzu ki sorunu olan arkadaşta bundan yakınmış sanırım.tencere 1. ve çkb 2.. ayrıca tencere olarak rio modelide güzel :)

benim tencere setim, sahan setim, cezve setim, çay setim ve kaşık çatal takımım hisar ve çok memnunum
bayisinde çalışan kız tanıdığımızdı bize açıkca düdüklüsünü almayın çok şikayet alıyoruz dedi almadım
ama diğer çelik ürünlerinden çok memnunum

Back
X