• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar çeyiz setime acil yardım eli uzatırmısınız?

EbruuLy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
782
53
318
İstanbul
Selam kızlar bugun hisardan alışveriş yaptım tencere seti, düdüklü, çaydanlık cezve seti ve çatal bıçak takımı toplamda 1300 tl aldım. Aldıklarımın resmi aşağıda var fikirlerinizi iletirseniz sevinirim hepsini aşık olarak aldım ama bi konuda aklıma takılan birşey var çatal bıçak takımını saten seçtim sonra içimde kaldı acaba parlak olanı dahamı şık duruyo fikrimi değiştirirsem arayıp teslim edilmeden değiştirticem yardımcı olabilirmisinizzz teşekkür ederim. :16:

çatal bıçak takımımı saten seçtim ama hangisi szce parlakmı olmalı acaba
saten $11905428_164389643.webp parlak $92289031_tn70_0.webp

tencere setim milano sedef....... düdüklüm mercury sedef

$FB,375665,28,hisar-02392-mercury-sedef-6-lt-duduklu-tencere-duduklu-tencereler.webp $FB,1994,15,hisar-9-parca-tencere-seti-alana-caydanlik-hediye-celik-tencere-seti-hisar.webp

çaydanlığım monaco sedef...... cezve setim bahama sedef rengi

$FB,375391,25,hisar-monaco-sedef-caydanlik-ve-demlik-takimi-caydanlik-takimlari.webp $alisverissansi-com_hisar-bahama-sedef-cezve-takimi-7I3.webp

yemek takımınla uyumuna bakmalısın canım sofrada hangisi şık durur yakışır diye tencerelerle uyumlu olsun dersen parlak olanı derim iyi günlerde kullan

Selam kızlar bugun hisardan alışveriş yaptım tencere seti, düdüklü, çaydanlık cezve seti ve çatal bıçak takımı toplamda 1300 tl aldım. Aldıklarımın resmi aşağıda var fikirlerinizi iletirseniz sevinirim hepsini aşık olarak aldım ama bi konuda aklıma takılan birşey var çatal bıçak takımını saten seçtim sonra içimde kaldı acaba parlak olanı dahamı şık duruyo fikrimi değiştirirsem arayıp teslim edilmeden değiştirticem yardımcı olabilirmisinizzz teşekkür ederim. :16:

çatal bıçak takımımı saten seçtim ama hangisi szce parlakmı olmalı acaba
saten Eki Görüntüle 969953 parlak Eki Görüntüle 969955

tencere setim milano sedef....... düdüklüm mercury sedef

Eki Görüntüle 969944 Eki Görüntüle 969942

çaydanlığım monaco sedef...... cezve setim bahama sedef rengi

Eki Görüntüle 969949 Eki Görüntüle 969952

canım bende sedefli olanı çok beğendim bence ikiside uyum sağlar yemek takımına sadece tarzınla alakalı hangisi içine siniyosa onu ol

canım bende sedefli olanı çok beğendim bence ikiside uyum sağlar yemek takımına sadece tarzınla alakalı hangisi içine siniyosa onu ol

çok kararsız kaldım aslında ikiside güzel erkek arkadaşım en çok sateni beğendi aslında o yüzden onda karar kıldım ama sanırım yarın gidip bidaha bakıcam canlı canlı :50:

çok kararsız kaldım aslında ikiside güzel erkek arkadaşım en çok sateni beğendi aslında o yüzden onda karar kıldım ama sanırım yarın gidip bidaha bakıcam canlı canlı :50:

tabi canım sonuçta aklının kalmasındansa bi daha gidip bakmakta fayda var içine sinsinde gerisi önemli değil

hepsi cok hos sen bilirsin ama parlak olanlar izi cok belli ediyo masaya koyarken parmagin degse bile leke gibi duruyo yinede karar senin tabi

Fikrin icin cok tsk ederim canim eminim daha kullanslidir fiyat olarakta daha fazla zaten ama ndnse parlak daha cok hosuma gtti sanki

Canım bencede parlak olan kesinlikle daha şık ayrıca herşeyde kullanırsın o takımı kahvaltıda vsvs

Canım yemek takımın benim modelime benziyor ben parlak seçtim topiğimde farkettiysen yan çizgileriyle daha uygun sanki bir de parlak daha kullanışlı çizilmelere karşı diye okudum satış temsilcisi farketmediğini söylese de birde aldığım modelde daha güzel duruyordu parlak seçtim:12:Hepsi takımının çok güzel beğendim aşkla huzurla kullan içine sinen olsun bence:16:

Canım yemek takımın benim modelime benziyor ben parlak seçtim topiğimde farkettiysen yan çizgileriyle daha uygun sanki bir de parlak daha kullanışlı çizilmelere karşı diye okudum satış temsilcisi farketmediğini söylese de birde aldığım modelde daha güzel duruyordu parlak seçtim:12:Hepsi takımının çok güzel beğendim aşkla huzurla kullan içine sinen olsun bence:16:

canım çok teşkkür ederim fikrin içinde tekrar baktım topiğinede bende parlak olmasına karar verdim :16:

canım çok teşkkür ederim fikrin içinde tekrar baktım topiğinede bende parlak olmasına karar verdim :16:

Canım fikrini değiştirmiş gibi olmayayım tabiki bana daha çok misafir sofralarına uygun gibi geldi modelimde kaba duruyordu matı ve fiyat olarakta daha pahalıydı gerek olmadığını düşündüm sen içine siniyorsa öyle yap:16:

Merhabaa :) ben Hisar $Hisar Milenyum Parlak 89 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti.webp milenyum çkb.takımını almıştım
ama bu modelin sateni de merak ettim aklımdakilerde büyük bir yeri var bende parlakmı satenmi yakından görmeden seçmek istemedim :) hangisi içine siniyorsa onu al canım
Dip not; ekrandan saten olanı çok daha fazla beğeniyorum..

yanlış bilmiyorsam satenler daha fazla çiziliyor biliyorum ben, misafir için en azından çatal bıçağın parlak olmasında fayda var.
bu arada çok güzel bir set almışsın güle güle kullan[MENTION][/MENTION]

ben hısarda calısmıs bırı olarak hemde uyum acısından parlak almanı onerırım canım hıcde pısman olmazsın

ben hısarda calısmıs bırı olarak hemde uyum acısından parlak almanı onerırım canım hıcde pısman olmazsın

canım çok teşekkür ederim sen bilmyceksinde km bilcek o zaman :) az önce aradım parlak istediğimi söyledim tamam dediler..:16:

çok teşekkür ederim fikirlerini ileten herkese:16:

Back
X