• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar Çeyiz Seti Hk..

somberness

Sabrın sonu selamet.
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
567
2
318
Kızlarrrr Hisar'da Bahama adında bir çeyiz seti var 2410 TL'den 1750'ye düşmüş !! Ne dersinizz sizce nasıldır?? Yani Korkmaz'da Emsan'da olsa mesela daha mı uygun olur aynı set??? Ya da başka bir markada mesela??

BAHAMA ÇEYİZ SETİ 122 PARÇA

9 PARÇA BAHAMA TENCERE SETİ

9 PARÇA MERCURY YAPIŞMAZ TENCERE SETİ

4 PARÇA BAHAMA ÇAYDANLIK VE DEMLİK TAKIMI

4 PARÇA BAHAMA ÇELİK CEZVE SETİ

6 LT DÜDÜKLÜ TENCERE

6 PARÇA SAHAN SETİ

89 PARÇA ÇKB SETİ ( MİLANO, MERCURY, MİAMİ, RİO, MİLENYUM )

AHŞAP KUTU

Setin içeriği bu ne dersiniz? Kampanyanın bitimine 1 hafta var çok kararsızım bi fikirlerinizi paylaşsanızz... :26: :52::52::50:

merhaba canım.. ben bu çeyiz setini satın aldım bir kaç ay önce..yanlız benim aldığım sette çay seti de vardı (çelik tepsi+ 6 lı çay tabağı bardağı). tabii ki kullanmaya başlamadım ama tek tek inceledim ve çok kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.. çelik tencerelerinde filan garanti 100 yıl.. set halinde alınca hem bir sürü parçayı birbiriyle uyumlu almış olursun, hem de fiyat bakımından çok daha uyguna geliyor.. ben iyi ki almışım diyorum..

Ben de bu setten aldım canım geçen temmuz ayında bir tek çaydanlığını pek beğenmemiştim tutuşu rahat değildi onu da aldığım yerdeki kadın değiştirdi sağolsun üstüne para almadan. Onun dışında güzel ve kullanışlı bir set tavsiye ederim almanı Hisar'ın kalitesi zaten ortada tartışmaya gerek yok 100 yıl garanti veriyor bir de. :9:

Son düzenleme:
merhaba canım.. ben bu çeyiz setini satın aldım bir kaç ay önce..yanlız benim aldığım sette çay seti de vardı (çelik tepsi+ 6 lı çay tabağı bardağı). tabii ki kullanmaya başlamadım ama tek tek inceledim ve çok kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.. çelik tencerelerinde filan garanti 100 yıl.. set halinde alınca hem bir sürü parçayı birbiriyle uyumlu almış olursun, hem de fiyat bakımından çok daha uyguna geliyor.. ben iyi ki almışım diyorum..

Ben de bu setten aldım canım geçen temmuz ayında bir tek çaydanlığını pek beğenmemiştim tutuşu rahat değildi onu da aldığım yerdeki kadın değiştirdi sağolsun üstüne para almadan. Onun dışında güzel ve kullanışlı bir set tavsiye ederim almanı Hisar'ın kalitesi zaten ortada tartışmaya gerek yok 100 yıl garanti veriyor bir de. :9:

Teşekkürler kızlaaarr ,

Konuyu çeyiz bölümünde diğer kızlarla da görüştüm. Sanırım hisar'ın fabrikasına gidicem direk. Ben beylikdüzündeim fabrika satış mağazası ise esenyurtta çok yakın yani. fikirleriniz benim içn çok önemlii çok ama çok teşekkürler :))):16:

Canım bahsettiğin o takımdan ben gecen hafta aldım gri rengini çok güzel herşeyi içersiinde tavsiya edebilirm
:3:

canım bende çeyiz setimi hisardan aldım komple.. henüz kullanmaya başlamadım... ama benim setimde yapışmaz tencere yerine porselen takımı var ve birde bende sahan seti yoktu ama :( ben peşin 1600e aldım. çok araştırdım hisar en iyilerinden :34:

canım bende çeyiz setimi hisardan aldım komple.. henüz kullanmaya başlamadım... ama benim setimde yapışmaz tencere yerine porselen takımı var ve birde bende sahan seti yoktu ama :( ben peşin 1600e aldım. çok araştırdım hisar en iyilerinden :34:

ben de geçen haftalarda hisar çeyiz paketinden aldım. benimkinde de sahan seti yok. eminönünden mi aldın sen de :)

Back
X