Mutfak Dekorasyonu hisar çatal kaşık takımı

meraba arkadaşlar bende hisar milano saten takımı aldım çeyizime jumbo ve hisar arasında kaldım ama çevremdeki tecrubelilere dayanarak hisarı seçtim iyikide almışım çok kibar görünüyo ayrıca çok ince değil arkadaşlar çok şık duruyor:KK9::97:

görmüştüm bu takımı.çok da hoşuma gitmişti.bence okadar ince değil için rahat olsun çok hoş bir seçim gerçekten:nazar:

nahidei20 merhaba sahibinden.com da kahverengi postacı çantana ilan bıraktım ama cevaplamadın onunla ilgili nasıl görüşebiliriz ilan yok şimdi orda

Bilmediğim için soruyorum. Makinaya tuz koymak şart mı? Ben de hisar aldım çatal bıçak takımını.

Ben hisar mercury modelini aldım. Çoook beğendim. 100 yıl garantili yazıyor garanti belgesinde.
Güvendim valla :KK9:
2 ay sonra evlenecem o zaman izlenimlerimi yazarım foruma bol bol.

selam,
hisar mercury modelini kullanıyorsunuz sanırım. memnun musunuz acaba ? ben de bugün aldım da.

cok guzel hersey fakat bnım bı sorunum var yıne bu serının altın kaplaması nasıl mdası gecermı lutfen cevep yazın

Ben de epey araştırdım. Sonunda günlük kullanım için Jumbonun 7600 modelini aldım fiyat şaşırtıcıydı. Mağazaları 650 ye satarken ben bir internet sitesinde 550 tl ye 12 taksitle aldım. Çok memnun kaldım. Eskiden jumbo pahalıydı şimdi ekonomik ürünleri de mevcut tavsiye ederim.

Kızlar bende bahama modelini aldım güzelmi sizce milano ile bunun arasında kaldım elime aldım inceledim eşimde bende çok beğendik ama yinede karar veremiyorum şuan kargoda ay söyleyin hangisi güzel yada güzelmi

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-28-02-14-45.png
    Screenshot_2017-12-28-02-14-45.png
    102,9 KB · Görüntüleme: 88
Merhabalar, ben de çatal kaşık bıçak takımı bakıyorum. Henüz tabaklarım da belli değil ama sade bir şeyler bakıyorum. Hisar hala güvenilir midir? Jumbo, Hisar ve Bernardodan baktım, model olarak beğendim ama kalitesi eskisi gibi iyi midir hala bilmiyorum. Bazı markaların eski kalitesinin kalmadığı söyleniyor :KK43: tavsilerinize ihtiyacım var.

evet hisar kullanan arkadaslar tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz

Ben buraya yazdım başka cevap gelmemiş ben yazayım yine. Yakın zamanda Hisar'da karar kıldım ve Optima serisinden aldım 84 parça. Gayet şık ve güzel duruyor. Çeyiz için aldığımdan kullanım sonrası nasıl olur bilmiyorum ama şu ana kadar beni oldukça tatmin etti. 84 parça set olarak gayet uygun fiyatı. Hem misafir hem günlük kullanmayı düşünüyorum, ayırmak istemiyorum zaten böyle.

Bende memnunum yıllar önce ceyiz için Almıstım. Onların da serileri oluyor, böle cekmece li kutuda Bi takım almıstık. Hiçbir seyi elde yıkamam zqten döküm ürünler haric o yüzden memnunum.

X