His kaybı

Vazgeçtiğiniz anlattıklarınızdan çıkıyor illa vazgeçtim yazmanız gerekmiyor anafikir bu benim çıkardığım

Psikolojik destek almanın hastalıkla ilgisi yok insan içinden çıkamadığı her konuyu danışa bilir psikoloğa

Arkadaşlar.yeni üye oldum.alt tarafı icimi dokeyim dedim.ama ne kadar da kırıcı yorumlar yaptınız.gerçekten su an anlayamıyorum...ne diyim

Anladım...doğru ama imkanım yok psikolog icin

Yanlış anlama ama doktora gitmen gerekli neden biliyormusun psikolog gerçekten çok güzel bişey anlattıkça derdini rahatlıyorsun verdiği ilaçları kullanmazsın sadce seansları kaçırma ve düzenli bir şekilde gitmeni tavsiye ederim. Bide kendini insanlardan soyutlama haline şükret ne insanlar var kolu bacağı gözü olmayan yatalak olan bunların hepsi bir sınav öle düşün bu dünyada çektiklerinin mükafatını belki diğer tarafta alacaksın. Artık kafandaki kötü düşünceleri at ve kendim için ne yapabileceğini düşün nasıl ayakta kalabilirim de artık teknoloji çok ilerledi kendini geliştir bişeyler yap sat hem sana hobi olur işkurun birsürü kursları var onlara katıl. Aklım sende kaldı arada yaz olurmu merak ederim

Olur düşünürüm.Bence sen de düşün.çünkü öfke problemi var gibi.fazlaca kiricisin
Yoo ben aslında kaç yıldır bu siteyi kullanıyorum ilkkez sizinle bu şekilde konuştum çünkü bi dediğiniz diğerini tutmuyor

Yoo ben aslında kaç yıldır bu siteyi kullanıyorum ilkkez sizinle bu şekilde konuştum çünkü bi dediğiniz diğerini tutmuyor
Çelişki yok bence.Sen okuduğunu yanlış anlayıp bana kırıcı yorumlar yapiyosun sadece.güzellikle anlatmaya çalıştıkça yine kiriyosun.Ne diyim ki daha

Şimdi ayrılamıyorsan bile düğünü ertele en az 6 ay. Biraz çalışıp düğün hazırlığı yapalım de. Tamamen duygusuz şekilde sevmediğin adamın donunu yıkayamazsın afedersin.

Çelişki yok bence.Sen okuduğunu yanlış anlayıp bana kırıcı yorumlar yapiyosun sadece.güzellikle anlatmaya çalıştıkça yine kiriyosun.Ne diyim ki daha
Sizli bizli konuştuğum için mesafeli geliyordur size tanımadığım kişilerle genelde öyleyimdir aslında yazdıklarım kırıcı değil siz yankıl anlıyorsunuz
Ben okuduklarımı doğru yorumluyorum siz bi öyle bi böyle diyorsunuz ben onu anlayamıyorum

Işte bir güzel insan daha...gerçekten çok teşekkür ederim.açıkçası aslında normal yaşayıp gidiyorum çok ta dert etmiyorum aylardir.sadece aon zamanlarda boyle bir durum icindeyim.sadece icimi dokmek istedim ve oldugu gibi yazdim.belki de tam anlatamadim ya da karisik oldu bilmiyorum ama cok kirici yorum geldi.size tesekkur ediyorum❤

Kimseyle kırmamak için evlenilmez. Evlendiğin kişi de seninle mutsuz olur.

Bu arada dinimizi yaşayalım ahiretimiz için de çalışalım ama heyecanımızı da yaşama sevincimizi de kaybetmeyelim.
Hani bir söz var
Bugün ölecekmiş gibi ahiret için
Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için çalışın diye.
Aynen öyle. Dengeyi iyi kurmak lazım.

Şimdi ayrılamıyorsan bile düğünü ertele en az 6 ay. Biraz çalışıp düğün hazırlığı yapalım de. Tamamen duygusuz şekilde sevmediğin adamın donunu yıkayamazsın afedersin.
Bakın bi tek ben değil herkes ayrılmak istediğinizi anlıyor

Doğru dediniz.biraz zaman konuştuk zaten bugün.tavsiyeniz için teşekkür ederim❤

Bilmiyorum neden.belki de ya olay sırasını yanlış yazdim ya da karisik oldu.tam anlatamadim diye böyle oldu.anlamadım ki
O zaman neden sadece bana tepki veriyorsunuz onu anlayamadım herkes aynı şekilde aynı şeyi söylemiş tuhafsınız

Ben bi öyle bi böyle demiyorum.Sen öyle olduğunu söylüyorsun.ama ben düşündüğümü söylediğim için iki farklı konuşma yapmam mümkün degil

Ben bi öyle bi böyle demiyorum.Sen öyle olduğunu söylüyorsun.ama ben düşündüğümü söylediğim için iki farklı konuşma yapmam mümkün degil
Tamam o zaman dönüp yazdığınız konuyu bi okuyun ve sonradan savunduğunuzu gözden geçirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…