- 18 Mart 2019
- 39
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Bayandogru
-
Ama bunu ona en başında söyledim...ikimiz de huzurlu olabilmek için evlenmek istedik.ama tabi fark su ki o beni seviyor.Siz hislerinizi kaybetmemişsiniz
Evlilik sözü verdiğiniz adamı sevmemişsiniz
Evlenip hayatı hem ona hem kendinize zehir edince günah olmayacak mı?
Aşk bos biseydir.önemli olan ahirete fayda verecek şeyler.evlilik te bir basamak oluyor tabiBana kalırsa din ve aşk işlerini ayrı kefelere koy.
Ve herşeyi enbaştan düşün.
Bunu en başından beri onunla konusmustum.bi rakamiyorum zaten çok vicdan yapıyorum.bu gün de açık açık buraya yazdığım gibi açıkladım.ama üzülüyor umut verdin diyor haklı.sonuç olarak ayrilamadim tabiBence otur nişanlınla bi güzel konuş bir anda bitirince ahını alırsın ama burda yazdıklarını onunla konuş problem etmez diye umuyorum
Seversiniz öyle bir seversiniz kiAma bunu ona en başında söyledim...ikimiz de huzurlu olabilmek için evlenmek istedik.ama tabi fark su ki o beni seviyor.
hislerimi ondan önce kaybetmiştim zaten.insanları sevemiyordum.onu da sevemedim haliyle.yani insan olarak çok sevdim.
ama özel bir his besleyemedim
KesinlikleAşk boş mu dünya aşk üzerine kurulmuş ve en kutsal duygudur aşk
Ona aşık olmamanin sebebi bu tarz stretejiler değil tabi.yaşadıklarım yüzünden bu hale geldim.başkası da olsaydı yine aynı.sanki sevme yetimi kaynettimKAçanlara hep aşık olunur kalanların iyilikleri ise melekler gibi görünmez ..
Inanın ki ben kendimi düşünmüyorum.zaten bu zamana kadar hiç kendimi dusunemedim ki.sadece onun üzülmesini istemiyorum.bir insan benim yüzümden üzülsün istemiyorumSeversiniz öyle bir seversiniz ki
Hiç böyle düşünmeyin
Evliliğe kendinizi zorunlu hissetmeyin
İnsan olarak birini sevebiliyorsanız
Hisleriniz ölmemiş demektir
Evlenip kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen
Cok dogru dedinizSeven her türlü bekler.Acele etmenize gerek yok çalışıp birikim yapın ufak bir ev alırsınız annenize de kardeşinizle birlikte bakarsınız.Evlilikte sevgi her şeyi tek başına taşımaz.İlk tartışmanızda maddiyat için olur...
Aşk bos biseydir.önemli olan ahirete fayda verecek şeyler.evlilik te bir basamak oluyor tabi
Tabiki evlilik guzel vesiledir dediklerinizi yapabilmek icin.Ama ask bos birsey degildir evlilik uzun ve emek isteyen bir yol.Hissiz yatamazsin ,hissiz opemezsin ,hissiz derdini tasasini cekemezsin buna emin ol.Aşk bos biseydir.önemli olan ahirete fayda verecek şeyler.evlilik te bir basamak oluyor tabi
InşaALLAH.teşekkür ederim...Ne diyelim hepiniz için allahtan hayırlısını dile ... inşallah hiç bişeyden pişman olmazsın
Simdi oyle der sonra ister de ister.Bunu en başından beri onunla konusmustum.bi rakamiyorum zaten çok vicdan yapıyorum.bu gün de açık açık buraya yazdığım gibi açıkladım.ama üzülüyor umut verdin diyor haklı.sonuç olarak ayrilamadim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?