His kaybı yardım!!

Melissademirrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
1
1
31
Arkadaşlar merhaba, 6 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Meme altı kesisiyle 275 cc koyuldu. Görüntülerinden inanılmaz mutluyum bu hissizlik yorumlarını okuyunca çok korktum. Bi buz Alıp etrafında gezdirdim sağ tarafta bi sorun yok ama sol göğsümün ucu hissetmiyor soğuğu biraz çizilmiş etrafında Baya bastırılarak tükenmez kalemle çizim yapılmıs sanırım . Daha mor ve his ucunda yok zamanla düzelcekmi. Böyle bişey yaşayan arkadaşımız varmı nolur yardım edin uyuyamıyorum

Merhaba ben buz hiç denemedim ama dokunduğumda hissediyorum.
Sen dokunduğunda hissetmiyormusun

Öncelikle geçmiş olsun. Bende meme küçültme ameliyatı yaptırmıştım. Hissislik olmuştu bende de özellikle meme ucunda. Uzun zaman aldı geçmesi ama geçti. Doktorum da demişti zaten o zaman his kaybı olur bir süreliğine diye. Seninkinde parça alınmadığı için daha kısa sürede de kendine gelebilir

Merhabagecmis olsun uzun zaman aldi derken ne kadar sureyi kastediyorsunuz

Yıllar sürdü benim. Şu an bile eskisi gibi değil tam. Ama ben 9 yıl önce yaptırdım çok şey değişti. Şu an daha iyi yöntemlerle yapılıyordur belki daha z hasarla
Ben 2 yil once yaptirdim yusde yuz his kaybi yasadim ablam 12sene once yaptirdi hic hissi gitmedi. Ben dokundugumda hic hissetmiyorum ama sıktıgım zaman acisini hissediyorum. Sizin az da olsa hissiniz dondu mu ben umit mi edeyim yoksa kabulleniyim mi bilmiyorum

Ya çok çok az var şu an. Başta benimde yoktu ama ilk olduğum zamanlar yoktu. Şimdi çok hafif var. Benim korkum çocuk olduğunda süt gelir mi. Yoksa diğer her şeyi geçtim artık. Sizin de gelmeyebilir iki yıl geçip hala aynıysa

Endiselenme en az 6 ay sonra geçiyor. Bende yasamistim aynı durumu. Uzun sürecek ama değiyor. Sabret. Hayirli olsun

Benim iki cocugum var ama hic dogru durust sutum olmadi ameliyattan sonrada doktor cok az sut bezin vardi dedi bence sute cok kafa yormayin olacagi varsa olur olmazsa caresi var. Beni en uzen sey his kaybi 2 yildir pismanim acikcasi ameliyat oldugum icin. Bana hic boyle bir ihtimalden bahsedilmedi en kotu yuzde 40 hissin kalir demisti doktor.

Ya bende dokunduğumda hissediyorum ama etkilenme derecesinde olmuyor maalesef. Artık görüntü için feda ettik onu da kabullenmek lazım napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…