Merhaba arkadaşlar ben hirsutizm ve pcos hastasıyım bu aralar biriyle evlilik niyetiyle görüşmeye başladım(vücudumdaki kıllanmadan dolayı daha önce kimseyle görüşmemiştim) Bu kişiye pcos olduğumu söyledim sorun olmayacağını söyledi zaten doktorumda hamile kalmama gibi bi sorunun yok demişti. Görüştüğüm kişiye hirsutizmi söyleyemedim şu anda lazer epilasyona gidiyorum tüylerimde azalma var ama hala göğüs, omuz gibi ince tüylerin olduğu bölgelerdeki tüyler seyrelmiş olsa da belli oluyor ben tekrar paket alacağım ama ne kadar iyi bir sonuç alabilirim bilmiyorum. Evlendiğim zaman bu durum eşimle problem yaratır mı, onu rahatsız eder mi? diye sürekli düşünüyorum aranızda bu durumda olup evlenen var mı ve eşinizle bi sorun oldu mu acaba?
Birkaç defa denedim de bir türlü söyleyemedim belki mesajla yazsam daha iyi olur, yüz yüze yapabileceğimi sanmıyorum. Öneriniz için teşekkürler..Görüşmeler esnasında Hirsutizm ( erkek tipi kıllanma ) hastası olduğunuzu paylaşmalısınız.
Evlilik niyetiyle görüşüyorsanız hayatınıza ve size dair önemli detayları karşılıklı olarak paylaşmalısınız.
buz lazer yaptırıyorum ağırdan da olsa etkisini görüyorum ama bu paketten sonra kalan tüyler için iğneli düşünüyorumİğneli epilasyon öneririm. Lazeri sakal tipi olmayan tüylere sürmeyin.
İlaçla tedavi mimkün değilmiymiş?Merhaba arkadaşlar ben hirsutizm ve pcos hastasıyım bu aralar biriyle evlilik niyetiyle görüşmeye başladım(vücudumdaki kıllanmadan dolayı daha önce kimseyle görüşmemiştim) Bu kişiye pcos olduğumu söyledim sorun olmayacağını söyledi zaten doktorumda hamile kalmama gibi bi sorunun yok demişti. Görüştüğüm kişiye hirsutizmi söyleyemedim şu anda lazer epilasyona gidiyorum tüylerimde azalma var ama hala göğüs, omuz gibi ince tüylerin olduğu bölgelerdeki tüyler seyrelmiş olsa da belli oluyor ben tekrar paket alacağım ama ne kadar iyi bir sonuç alabilirim bilmiyorum. Evlendiğim zaman bu durum eşimle problem yaratır mı, onu rahatsız eder mi? diye sürekli düşünüyorum aranızda bu durumda olup evlenen var mı ve eşinizle bi sorun oldu mu acaba?
İlaçla tedavi mimkün değilmiymiş?
Birkaç defa denedim de bir türlü söyleyemedim belki mesajla yazsam daha iyi olur, yüz yüze yapabileceğimi sanmıyorum. Öneriniz için teşekkürler..
birkaç aydır görüşüyoruz ama yakından olmasa da birbirimizi tanıyorduk. o bir dahaki yılın başlarında evlenelim diyor ama bu rahatsızlığımı söylersem belki daha fazla uzamazIliskinizin boyutu nedir? Hemen yakinlasmaniz mi gerekiyor ? O arada azalmaz mi tuyler ?
birkaç aydır görüşüyoruz ama yakından olmasa da birbirimizi tanıyorduk. o bir dahaki yılın başlarında evlenelim diyor ama bu rahatsızlığımı söylersem belki daha fazla uzamaz
Aldactone nin etkili olduğu söyleniyor ama en az 6 ay kullanılması gerekiyormuş ondan sonrada lazerİlaçla tedavi mimkün değilmiymiş?
Biraz özgüvenli olup bu konunun ilişkinizin üzerine çıkmasına izin vermeyin. Hayatınızdaki ufak bir problem ve üstesinden geldiğinizi yansıtın. Sırf bu yüzden sizinle beraber olmayacak bir insanla asla ilişkinizi devam ettirmeyin. Hayatınız boyunca bunun bir utanç kaynağı gibi görmeniz sizi yorar. Elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.Merhaba arkadaşlar ben hirsutizm ve pcos hastasıyım bu aralar biriyle evlilik niyetiyle görüşmeye başladım(vücudumdaki kıllanmadan dolayı daha önce kimseyle görüşmemiştim) Bu kişiye pcos olduğumu söyledim sorun olmayacağını söyledi zaten doktorumda hamile kalmama gibi bi sorunun yok demişti. Görüştüğüm kişiye hirsutizmi söyleyemedim şu anda lazer epilasyona gidiyorum tüylerimde azalma var ama hala göğüs, omuz gibi ince tüylerin olduğu bölgelerdeki tüyler seyrelmiş olsa da belli oluyor ben tekrar paket alacağım ama ne kadar iyi bir sonuç alabilirim bilmiyorum. Evlendiğim zaman bu durum eşimle problem yaratır mı, onu rahatsız eder mi? diye sürekli düşünüyorum aranızda bu durumda olup evlenen var mı ve eşinizle bi sorun oldu mu acaba?
Buz lazeri yuzunuzemi yaptiriyosunuzbuz lazer yaptırıyorum ağırdan da olsa etkisini görüyorum ama bu paketten sonra kalan tüyler için iğneli düşünüyorum
16 yasindayim ve ayni sorun var, psikoljimi cok etkiledi sanki çözümü yok gibi geliyor.. siz killardan kurtulabildiniz mi?Merhaba arkadaşlar ben hirsutizm ve pcos hastasıyım bu aralar biriyle evlilik niyetiyle görüşmeye başladım(vücudumdaki kıllanmadan dolayı daha önce kimseyle görüşmemiştim) Bu kişiye pcos olduğumu söyledim sorun olmayacağını söyledi zaten doktorumda hamile kalmama gibi bi sorunun yok demişti. Görüştüğüm kişiye hirsutizmi söyleyemedim şu anda lazer epilasyona gidiyorum tüylerimde azalma var ama hala göğüs, omuz gibi ince tüylerin olduğu bölgelerdeki tüyler seyrelmiş olsa da belli oluyor ben tekrar paket alacağım ama ne kadar iyi bir sonuç alabilirim bilmiyorum. Evlendiğim zaman bu durum eşimle problem yaratır mı, onu rahatsız eder mi? diye sürekli düşünüyorum aranızda bu durumda olup evlenen var mı ve eşinizle bi sorun oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?