Hirsutizm belası😔😔

Herkes farklı. Burdan bakinca size daha çok fayda etmiş sanki. :))

Nasıl kullandınız? :)

Öncelikle doktora gidip sebebini öğrenin. Varsa ilaç tedavisine başlayın. İmkanınız el verirse güvenilir bir yerde iğneli epilasyon yaptırın.Lazere başlamayın bence. Başlayacaksanız da alex ve ıplden uzak durun yüzünüzün diğer bölgelerine de yayılabilir.Daha önce Alex yaptırmıştım ben iyice yayıldı. Şu an iğneli yapan bir yer bulamadığım için diod lazer yaptırıyorum.Şimdilik memnunum eskisi kadar değil.Ama yapan bir yer bulabilirsem iğneliyi tercih ederim. İşlem görmemişse tüyleriniz daha çabuk bitebilirmiş. Vücut için de ev tipi lazer aletini tavsiye edebilirim. Bence çok işe yarıyor.

Gercekten lazerden korkacak bir şey yok hatta insan kendine kızıyor neden daha önce gitmedim diye..
Ağda acısının yanında yüzde 1.
Ben acısını şeye benzetiyor mangal yaparken minicik közden sıçrarya 2 saniye bile sürmez. Onun gibi aynı.
Bence vakit kaybetmeyin.

Teşekkür ettim

Evet ilaç bir tık daha iyi gelmişti

Evet kiloyla artıyor

Sarı olsa umrumda olmayacak

Bende de aynı problem var pcos olduğundan dolayı, bu sene bir endokrinoloji doktoruna gittim ve bana Eflorin Krem isimli bir ilaç reçete etti. İlacı hemen araştırdım yurtdışında Vaniqa ismi ile kullanımdaymış daha önce ismini duymuştum, bu kremi kıllanma olan bölgeye uyguluyorsunuz ve kılların o bölgede çıkmasını engelliyor. Resmen hayatım kurtuldu diyebilirim. Yıllardır yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum ama o dik dik çıkan kılların görüntüsü asla gitmiyordu bu krem mucize gibi geldi. Kılları temizledikten sonra sürüyorum, günde iki kezmiş ama ben bir kez sürüyorum 2 aydır hala çıkmadı diyebilirim. Bu arada ila. Türkiyeye yeni gelmiş bu yüzden eczanelerin hepsinde yok ancak eczacı sizi biraz bekletip ilaç deposundan getirtebiliyor. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Kılları nasıl temizliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…