Evet ondan olur. Kilonuz var ise onu verin lazer yaptırsanız da çıkar sanırımPko var
Normal lazerle geçer demişti doktorİğneli epilasyon dışında bir çare gözükmüyor. Hormonlar kalıcı olarak düzelir mi bilmiyorum.
Ilaç kullanımına bağlı gelişmişti bende.Bu iğrenç kıllardan kurtulabilen var mı arkadaşlar? Ense,göbek üstü,boynu kanıksadım. Üst bacağımı da yeni yeni kabulleniyorum derken yüzümü görünce dehşete düştüm. Yüzümü full kaplamışlar neredeyse. Bu beladan nasıl kurtulunur?(lazerden korkuyorum)
Ay o hayıt mahfettı benı ya. Dort ay kullandım duzenlı adet sancım azaldı, kist vardı küçülmüş bende devam ettim bikaç ay daha. Gogusler bır beden büyüdü. Zaten kocaman gezıyodum kilo falan almadım ustune dort kılo verdım ama bır beden buyudu. Samantha fox gıbı gezıyorum.Tedavi görmüyorsanız ve farklı bir şey deneyecekseniz bitkisel ilaçlar deneyebilirsiniz.
Benim hormonlarımı "Alchemilla Vulgaris" tinktürü düzenledi.
Ergenken de Hayıt tohumunun hapını kullanmıştım eczaneden, doktor gülmüştü bitkisel ilaçtan ne olacak diye, üç ay sonra hormonlarım mükemmeldi, ağzı açık kalmıştı, hiç unutmam. Hayıt tohumu hapıdan kaynaklandığına ikna olmuştu.
Siz yine doktorunuza sorun önce tabii.
Ikinci olarak tavsiye iğneli epilasyon ve lazer.
Epilasyonu iz olmayacak yerlere yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?