kızlar selam, hemen konuya gireceğim çünkü cümlelerimi toparlayamıyorum çok şaşkınım.
özetliyorum hemen;
pek çalışanımız olmamakla beraber, giyim mağazamız var. bugün gelen ürünlerin stokta görünüp reyonda eksik olduğu söylenince hangi ürünler diye bir baktım, ne göreyim; sürekli gelen, hepimizle samimiyet kurmuş bir müşteri(!)nin elinde gördüğüm iki gömlek... güvenlik kamerası görüntülerini izleyince bende de taşlar yerine oturdu daha yeni. kız o ürünlerle giriyor kabine, çıkıp bakınıyor kimse ortalarda yok, geri giriyor aynı şeyleri yeniden (?) denemeye. 17-18 yaşlarında bir kız... neyse, bu kız bana
az önce yeni bi üst aldığını buna uygun birşeyler baktığını söyledi ve ürünü torbasız, paketsiz öylece çantasından çıkarıverdi. insan yeni aldığı, "çok para verdiği" ürünü neden kırış kırış etsin ki çantasında? belli ki bu da çalıntıydı.
yüzde doksan emin olduğum fakat hala konduramadığım, inanmak istemediğim bu konuda yardım istiyorum. ilk olmadığına eminim, son olması için ne yapmalı? muhtemelen güler yüzüyle bir daha gelecek, direkt sen hırsızsın demek olmaz, götürdüklerini getir de denmez; nasıl yaklaşmalı? şaka gibi değil mi, çalan utanmıyor da biz hırsızlığını kanıtladığımızı söylemeye çekiniyoruz....