Hırsız Alarm Sistemi Hakkında!

doLmaparmakLar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
6
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
evimize 2 hafta önce hırsız girdi ve canımızı baya bir sıktı.Bizde hem caydırıcı olur hemde içimiz rahat etsin diye alarm taktırmaya karar verdik ama bu konuda hiçbir bilgimiz yok.Bir iki yere sorduk ama tam emin değiliz ne şekilde olursa tam anlamıyla güvenlik sağlanmış olur.Evinde alarm olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim, memnun musunuz? tavsiye edebileceğiniz bir firma varmı?CADIARZU
Şimdiden teşekkür ederim ilginizea.s.

Son düzenleme:
Cnm öncelikle geçmiş olsun.Kaçıncı katta oturuyorsun?Ben de 2. kata taşınacağım.Korkuyorum valla.Biz de alarm düşünüyoruz ama sizin gibi bu konuda bilgimiz yok maalesef..

canım bende pronet var, çoook memnunum.. kurulum ücreti nekadardı tam hatırlamıyorum ama her ay 30$ ödüyorsun. bir de telefon faturana yansıyan küçük bir ücret var. insan kendini çok güvende hissediyor.. evde olup olmama durumuna göre alarmını kuruyorsun.. direk polisi bile arama sistemleri var..

çok gecmiş olsun.benim kuzenim alar m işi yapıyor.cok cesit var.isterseniz görüştürebilirim.

Ben de pronet kullanıyorum ve çok memnunum. Özellikle sitede okuduğum, insanların başından geçen talihsiz hırsızlık olaylarından sonra taktırmaya karar vermiştim. 1 senedir kullanıyorum, caydırıcı olduğu kesin, sesi de bütün apartmanı ayağa kaldıracak kadar yüksek. Beni en çok etkileyen özelliği de siz eve girerken, kötü niyetli birileri tarafından kapının önünde gasp edilirseniz ve zorla alarmın şifresini kapatmanız istenirse, normal şifrenizden bağımsız bir şifreyle hırsıza farkettirmeden polisi çağırabilmeniz... Başka alarm sistemlerinde de bu özellik var mı bilmiyorum ama bana her türlü olasılığı düşünmüşler gibi geldi. Ben de ayda 30 dolar ödüyorum, bir de ben alarmı taktırdığım sırada sadece bizim bölge için kampanya vardı, kurulum ücreti ödemedim ben. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…