hipp mi milupa mı??? yardımm

ahcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
115
3
46
Batman
arkadaşlar selam... bebeğim 4.5 aylık ve bebek maması olarak aptamil veriyorum ama bugün öğrendim ki hipp diye organik mama varmış ve araştırdım dikkatimi çekti bilgisi olan var mı hipp mi milupa mı?? geç kalmadan hipp e mi geçsem..şimdidem sağolun..

imkanın varsa gec benımde aptamıl kullanırken tanıstım hıpp le sonra hep hıpp kullandım nişasta oranı daha az daha az kılo aldırıyor daha saglıklı ve en öenemlısı organık

bugün aldım hipp deneyecem inşallah bebeğimde beğenir..sen ne zaman geçmiştin tadını sevdimi:))

bende milupa kullanıyodum bi kaç kez hipp te denedim nişasta olayına hiç dikkat etmemiştim tekrar göz gezdirim. yalnız milupada organik.

arkadaşlar oğlum şuan 5 aylık...sebze püresi sevmiyor çok denedim ama tadından nefret etti ve kustu.meyve püresi de yemiyor direk çıkarıyor bikaç kez elma suyu içirebildim sadece..ne yapabilirim nasıl sevdirecem tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim..

arkadaşlar hipp maması sizde alerjiye yol açtı mı? ben öyle bişey duydum da..

simdi cnaim sunu diyim benim oglan 7 ayindan 6 ayinda baladik yemeye ve inan her syei yiyor ama guzel hazirlamalisin meyva puresini cok zor yiyorlar benimki en cok milupanin tavuklu sebzeli mamasini sveiyor camda olan birde milupanin sutlaci deli oluyor ama evde yaptiklarimdan balkabagi yapiyorum kasigi havda kapiyor yemek yaparken once sen ye eger tadi kotuyse verme onalrda yemiyor sabahlari yumurta sariri 2 bebe buskivisi biraz pekmez bide devam mamasi birde milupanin pirinunlu muhallbisini katiyorum sveiyor yani sormak isteidgin bir sye avrsa sor bana cekinme tariflerden veririm birde cnaim bri syede cok israr etme yemiyorsa baska skeilde dene ben dema sutu olarak arakdslar keci sutu mamasi kullanidm uzun bir muddet iyiydi biraz kabizlik yapti ama sma ile donusumlu veridm hipp ile ilgili bize soyle dediler hipin almanya surumleri iyiymis tr ya iyi mamalar gelmiyormus benim bir arkads almanyadan getirtiyordu burdna almiyordu ama sm ve golden goattan cok memnun kaldim ayrica oyle aptamil gibi kof kilo yapmiyor

çok güzel cnm nasıl aklına geliyor bu tarifler çok güzel teşekkür ederim..başka neler veriyosun yazarsan çok sevinirim..

selam msjın için çok teşekkür ederim..sabah öğle akşam ne veriyosun paylaşırsan sevinirim..ben şuan sebze çorbası veriyorum ama illa blenderden geçirmemi istiyor ağzına biraz pürtüklü gitse midesi bulanıyo gibi öğürüyor bazen de çıkarıyor..sabahları yumurtanın sarısından tattırıyorum..bir de yoğurt yoğurdu severek yiyor..meyve püresinden de en fazla 4 çay kaşiğı yiyor..şuan 5.5 aylık olmak üzereyiz...napmalıyım? şimdiden teşekkürler

cnm bizim bir tanıdığımız tarım bakanlığında çalışyor.ben de aynısını sormuştum kendisine.bana aptamilin değerlerinin daha iyi çıktığını söylemişti.

arkadaşlar bebeyinize ilk hangi mama markası ile başladıysanız onunla ek gıdaya başlayana kadar devam etmelisiniz cünki bebeyin bağrsakları hemen allak bulak oluyor mamayı değiştirirseniz sürekli kusar yani iyi birşey değil ben aptamili öreniyorum benim iki oğlum da almanyada doğdu ve ilk oğlum emmedi o yüzden ac kalmasın diye aptamil verdiler sonrasında emmdi ama yetmiyordu aptamil arada veriyordum türkiyeye gelince bebek 1.5 aylıkken ..tr de aptamil pahalı olduğundan bende milupaya geceyim dedim ama inanın cocuk istifra istifra neyapacamı bilemedim dr. aradim almanyadaki dedi sakın mamayı değiştirme aptamile başladın onunla devam et beebyin bağrsaklarını bozarsın dedi bende pahalı mahalı almanyaya gidene kadar tr den aptamıl mamasını aldım sonra almanyaya gidincede topluca getirdim bir dahaki gidişime kadar idare ettim inanın bebeyim cok daha rahat idi hic bir zararını görmedim ve en önemlisi hasta cok olmuyordu herkesin cocukları ayda bir hasta iken benimki sayılıydı kesinlikle aptamili öreniyorum arkadaşlar bebyinizi düşünün kalite mama yidirin herkezin bebeyi sizin gibi olmaya bilir ikinci bebeyimi de aptamile besledim ama 6 ay sonra ek gıda yanı sıra doymuyor diye akşamları mama verdim rahat uyuyordu kesintisiz suan 2 yasında ve cok dinc maşallah iki cocuğumunda bağşıklık sistemleri yerinde maşallah bence aptamil sayesinde ....

merhaba;

Ben yeni dogum yaptıgımda malesef oglum emmedi. emmeye başladıgında ise malesef sütüm çok azdı halende o şekilde. ben önce emziriyorum sonra hipp veriyorum. mamadan çok memnunum. bir kere daha az gaz yapıyor. sonra besleyici ama kof kilo yapmıyor. yani çocuk birden on beş günde 1.5 kilo almıyor. kabızlıkta yapmıyor. tek kötü tarafı kutusu. ben aldıktan sonra iyice kuruttugum bir kavanoza alıyorum. sonrada hava almamasına dikkat ediyorum.

Bence aptamil canim benim 2 Aylik kizim var once hastaneden bebelac verdiler sonra baktik yaramiyo mama aptamile gectik kizim 2800 ogsu birbucuk ayda 4 bucuk kiloya ciktik ustelik ben sadece 3 gun kabizligini gordum onada normal dedi 30 gunluktu sanirim o zaman dahada kabiz oldugunu gormedim gax problemide hemen hemenn hic yok gibi gene arada tutuyo ama okadar bence aptamil diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…