Bebek Beslenmesi hipp kilo aldırıyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yarim saat one alma işini nasil yaptiniz ve kac gun sonra bi yarim saat daha erkene aldiniz? sabah erken mi kaldiriyodunuz ? gece banyosunu mu erkene aldiniz detaylari öğrenebilir miyim?
bu arada sizin de anneler gününüz kutlu olsun:)

ilk başlarda saat başı emdiği için ev halkına uyuyorduk herkes 12 gibi yatarken bende bebekle yatak odasına geçiyodum.biz doğduğundan beri yatak odasına geçtikten sonra gece lambası hariç ışık açmadık.uyandığında bebekle konuşmadık.sessiz sessiz emzirdim ağladığında sarıldım sessizce şşşşttt falan yaptım ama konuşmadım.zamanla kendiliğinden odaya geçince daha derin nefes aldığını farkettim.oturma odasındayken o şekilde dalmıyodu.bizde önce 11 e aldık.Sonda erkene alsak daha iyi olur dedik 10 a aldık.
Ben yatırmadan banyo yaptırma şansına sahip değildim.Ayağında sorunla doğdu ve uzunca zaman alçıdaydı ayağı.o yüzden her gece yıkamak zor oluyordu bir uyku rutini oluşturmadım.sadece tablette bir müzik programı var ordan aynı müziği açıyorum.
Bir iki hafta sonra 9 aldık.sonra bir gün dışarıda uzun süre kalmak zorunda kalmıştık ve hiç uyumamıştı eve geldik 8 de gözlerini ovuşturmaya başladı.o gece 8 de uyuttuk ondan sonrada hep 8 de uyuttuk.Şimdi odasına götürüyorum.müziğini açıyorum.başlarda emziği ile oynuyor düşürünce ağzına veriyorum.odadan çıkıyorum.ağlama sesi duyunca yine gidip emziğini verip yüzünü okşayıp çıkıyorum.4-5 kez tekrarlanıyor sonra da kendi kendine uyuyor.
odasını da bir gecede karar verdik.telsiz vardı abimler vermişti.ama deneme yaparken bozduk :) telsiz araştırıyoken internetten hadi bir deneyelim dedik.ama en ufak sesini duyuyorum.baktık gerek yok telsiz de almadık.

ilk başlarda saat başı emdiği için ev halkına uyuyorduk herkes 12 gibi yatarken bende bebekle yatak odasına geçiyodum.biz doğduğundan beri yatak odasına geçtikten sonra gece lambası hariç ışık açmadık.uyandığında bebekle konuşmadık.sessiz sessiz emzirdim ağladığında sarıldım sessizce şşşşttt falan yaptım ama konuşmadım.zamanla kendiliğinden odaya geçince daha derin nefes aldığını farkettim.oturma odasındayken o şekilde dalmıyodu.bizde önce 11 e aldık.Sonda erkene alsak daha iyi olur dedik 10 a aldık.
Ben yatırmadan banyo yaptırma şansına sahip değildim.Ayağında sorunla doğdu ve uzunca zaman alçıdaydı ayağı.o yüzden her gece yıkamak zor oluyordu bir uyku rutini oluşturmadım.sadece tablette bir müzik programı var ordan aynı müziği açıyorum.
Bir iki hafta sonra 9 aldık.sonra bir gün dışarıda uzun süre kalmak zorunda kalmıştık ve hiç uyumamıştı eve geldik 8 de gözlerini ovuşturmaya başladı.o gece 8 de uyuttuk ondan sonrada hep 8 de uyuttuk.Şimdi odasına götürüyorum.müziğini açıyorum.başlarda emziği ile oynuyor düşürünce ağzına veriyorum.odadan çıkıyorum.ağlama sesi duyunca yine gidip emziğini verip yüzünü okşayıp çıkıyorum.4-5 kez tekrarlanıyor sonra da kendi kendine uyuyor.
odasını da bir gecede karar verdik.telsiz vardı abimler vermişti.ama deneme yaparken bozduk :) telsiz araştırıyoken internetten hadi bir deneyelim dedik.ama en ufak sesini duyuyorum.baktık gerek yok telsiz de almadık.

ama iste 1 saat geriye almayi yaoarken cocuk hemen uyuyo mu ki?:) yani ariza cikartiyo mu uyaniksa?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama iste 1 saat geriye almayi yaoarken cocuk hemen uyuyo mu ki?:) yani ariza cikartiyo mu uyaniksa?

evet uyuyodu :)
ama sanırım bunun bir sebebi başlarda emerken uyuma sonrada mama yerken uyuma alışkanlığı.son mamayıda karanlıkta veriyoduk yatak odasında ,mayışıyodu sanırım.beşiğinde sallıyorduk.. yanlız şimdi mama ile uykuyu eşlemesin diye mamayı verip oyalıyoruz pijama bez vs sonra yatırıyoruz ama alıştığı için uyuyor şimdi.

evet uyuyodu :)
ama sanırım bunun bir sebebi başlarda emerken uyuma sonrada mama yerken uyuma alışkanlığı.son mamayıda karanlıkta veriyoduk yatak odasında ,mayışıyodu sanırım.beşiğinde sallıyorduk.. yanlız şimdi mama ile uykuyu eşlemesin diye mamayı verip oyalıyoruz pijama bez vs sonra yatırıyoruz ama alıştığı için uyuyor şimdi.

merhaba, uyku saatini erkene aldim cok kolay oldu nasil oldu anlamadm hatta:) artik 9larda uyuyabiliyor.banyo saatini de erkene aldim.ayrica odasini da ayirdim bir problem yasamadan. umarim her şey boyle gider.yalniz misafir gelince sinir oluyorum.aksam vakti gurultu oluyor herkes çocuğu sevmek istiyor bahsettigim kaynvalidem aslında, bisey de diyemiyor insan.ama geç kalmis oluyor uykuya ve huzursz olup ikide bir uyaniyor.ben bu uyanmalari huzursuzlugu kalabaliga ve uykusuzlugna bagladm yani. bilmiyorum sizlerde de oluyo mu?

cnm bnim ilk 3 gün sütüm gelmedi doktor reçetesine hipp mama yazmış ama bnimkinde çok gaz sorunu oldu bnde similac mama kullanmaya başladım gaz sorunu falan kalktı aptamil kullanma zaten aptamil piyasadan kaldırılmaya başladı içinde gdo varmış similac saglık bakanlıgındanda onaylı

selam canim biz hippin disinda sma da aldik dönüşümlü olarak ikisini de veriyorum kilosu 4 kilo 100 gram çıktı dün saglik ocağında:) mutluym kilo aliyor. ama boyu 52.5 cm ölçtü hemsire ona canım sıkıldı ben daha uzun olcak saniyodum. gerci belli olmaz cuma gunu hastane muayenesinde daha net ölçülür doktor tarafından ( teselli ediyorum) 47 cm dogdu gerci ama yine de daha uzun olmasi gerektigini düşünüyorum insallah uzar ve kilo alir insan endiseleniyor geri kalacak minik olacak diye
Şu anda bebeğinizin boyu nasıl

X