benimde ne yazıkki sütüm olmadı artması çin her yolu denedim.artsın diye memeden ayırmadım ama sonuc 4 ay mam takviyeli emebildi okadar.sonrasında da hep hipp combiotic kullandık.metal kutuda olan.içeriğindeki prebiyotik ve probiyotikler sayesinde de hiç kabız olmadı.hala devam ediyoruz.doktor önerisiydi bize hipp. sma ve golden goat(keçi sütü maması) önermişti birde.hipp organik olduğu için onu seçtik.
yanlız ne kadar organik olsada mama hazır bir ürün.dolayısıyla ek gıdadan sonra hazır bir ürün kullanmayı yani hipp yada başka bir markanın paketlenmiş hiçbir ürününü kullanmayı düşünmüyorum..
Sağlıklı ömürler diliyorum bebeğinize.Anneler gününüz kutlu olsun bu arada..Anneler günü yazımı blogumda yazdım sizlerle de paylaşmak isterim..
http://erencinarinannesi.blogspot.com.tr/2014/05/ilk-anneler-gunum_9.html Bu arada benim oğlumda 8-8,5 da yatanlardan ama öyle sabah 8 e kadar uyuyanlardan değil.gece 12-1 arası ve 4-5 arası uyanıyor mama yıyor yatıyor.11 den yavaş yavaş her gece yarım saat öne ala ala alıştırdık.Sabah 6 dan sonrada ta uaynıyor..
ayrıca tam 5 aylık olduğu gün odasını ayırdım.yanımda yonca beşik vardı onda yatıyordu.sonra kollarını yanlara çarpıp uyandırmaya başladı.sığmaya sığıyor ama dönerken çarpıp uyanıyordu.mecbur erkenden odasına geçirdim şimdi döne döne uyuyor