Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hipotroid, insülin direnci olan bir ananin sağlıklı beslenme günlüğü
- Konu Sahibi PiaLeon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Ne güzel, tebrik ederim doğumdan sonra kaç ayda verdiniz bu kiloyu? Benim de vermem gereken 10 kilo var ama ben bir türlü başlayamıyorum. 5 aylık bir bebeğim var tek başıma bakıyorum dışarı çıkıp spor yürüyüş yapma şansım olmuyor. Üstelik sıkıntıdan yemeyi de azaltamıyorum. Nerde nasıl kırılacak bu kısır döngü bilmiyorum10.kilo.gitti arkadaşlar
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Ben o aylarda kendimde olup sorgulama evresinde bile değildim inanın. 17 aylık oldu oğlum durulma döneminde kendime gelip aralıklı oruç yapyrm. Süt etkilenir diye diye hep erteledim ama artık işin ucu kacmsti. Siz sadece süt etkilenmesi, psikljk açıdan. Evde az da olsa Leslie yapın ve sağlıklı atıştırmalıklar olsun bu şekilde baslayblrsnz. Kilo gider merk etmeyin siz bebegnzn o an güzel aylarını n tadını çıkarın sadeceNe güzel, tebrik ederim doğumdan sonra kaç ayda verdiniz bu kiloyu? Benim de vermem gereken 10 kilo var ama ben bir türlü başlayamıyorum. 5 aylık bir bebeğim var tek başıma bakıyorum dışarı çıkıp spor yürüyüş yapma şansım olmuyor. Üstelik sıkıntıdan yemeyi de azaltamıyorum. Nerde nasıl kırılacak bu kısır döngü bilmiyorum
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Maşallah canım. Ramazan ayında huzur doluyor insan değil mi.O kadar iyi hissedyrm ki Ramazanda namazımı yürüyüşümu düzene koydum harika oldu eşik evdeykn onunla kiliyrz oğlumda küçük seccadesi ile kılıyor gibi durup tepemize ciikiyor o anlarda huzur doluyum
Okudum yazdıklarını cok kararlı ve istekli görünüyorsun 10 kilo da vermşsn tebrik ederim
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Teşekkür ederim öyle oldu inşallah devamı gelir evet doğum sonrası aldgm kiloları vermek niyetyle yola çıktık ama yol uzunMaşallah canım. Ramazan ayında huzur doluyor insan değil mi.
Okudum yazdıklarını cok kararlı ve istekli görünüyorsun 10 kilo da vermşsn tebrik ederim
Senin de maşallah bir minik varmış aynı bedeni paylstgn
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Teşekkür ederim öyle oldu inşallah devamı gelir evet doğum sonrası aldgm kiloları vermek niyetyle yola çıktık ama yol uzun
Senin de maşallah bir minik varmış aynı bedeni paylstgn
İnşAllah gelir gelir Bende emzirirken 10 kilo almıstım. Emzirmeyi bıraktıktan 5 6 ay sonra eskı halime kavuştum. Darısı sana
Çok şükür bir oğlum daha olacak Allahın iznyle
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Ben hamile iken kilo almayıp dogumdan sonra sütüm olsun diye kilo alanlrdnm Ocak 29da bitti emzirme sürecimiz beklentim o yönde benimdeİnşAllah gelir gelir Bende emzirirken 10 kilo almıstım. Emzirmeyi bıraktıktan 5 6 ay sonra eskı halime kavuştum. Darısı sana
Çok şükür bir oğlum daha olacak Allahın iznyle
- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Gönlüne göre olur umarm bende gebelıkte 9 kılo aşmstm lohusalıkta 16 kilo verdim aldgmdan fazla fazla. Gelgelelim emzirirken hepsini geri aldım leslie ve diyetle verdm bende. Ama akıllandm smdkı gebelgmde de kontrollü gidiyorum emzirirken aclık hıssettıkce hamur işi cikolata yedım tekrar aynı hatayı yapmam diye umuyorum kuruyemş vs geçiştiricem artık aldım boyumun ölçüsünü Bi kezBen hamile iken kilo almayıp dogumdan sonra sütüm olsun diye kilo alanlrdnm Ocak 29da bitti emzirme sürecimiz beklentim o yönde benimde
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Ya bende diyorum bilsem böyle yapmzdm diyeGönlüne göre olur umarm bende gebelıkte 9 kılo aşmstm lohusalıkta 16 kilo verdim aldgmdan fazla fazla. Gelgelelim emzirirken hepsini geri aldım leslie ve diyetle verdm bende. Ama akıllandm smdkı gebelgmde de kontrollü gidiyorum emzirirken aclık hıssettıkce hamur işi cikolata yedım tekrar aynı hatayı yapmam diye umuyorum kuruyemş vs geçiştiricem artık aldım boyumun ölçüsünü Bi kez