Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hipotroid, insülin direnci olan bir ananin sağlıklı beslenme günlüğü
- Konu Sahibi PiaLeon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
1 yıl önce yine bu zamanlar sağlıklı beslenip zayiflyym demiştim eşim sağolsun süt veriyorsun sonra zayiflrsn diye diye vazgcrmsti beni ama önceki akşam acil önlem planı aldik yardmcmz sayesinden/yüzünden mi demeliyim bilemedim insallah bu sefer güzel olacak.
Tartıldım ve geçen sene kilomdan 100 gram fazla sadce nasıl da formumu koruyorum
Tartıldım ve geçen sene kilomdan 100 gram fazla sadce nasıl da formumu koruyorum
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Şeker ihtiyacı nasıl da oluyor akşamları ben önceden gofret seven biri değildim lohusalikta nasıl oldysa sardım gofrete ki 4 boyutlu ultrsnda bile doktor çikolata ye oncesinde dediği halde yememistm tatlı yiyip ona zarar olur diye o derece dikkat etmstm ama dogum sonrası ciddi ciddi gofret kankam olmuştu
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
eşim okula giderken çorba icin biseyler doğramış onu attim uzerine leon uyurken süt gelmişti onun basında bekleme derken dedim bizim spor yalan olacak.
Sonra birden leslie ablanın yürüyüş modunda ocak basında başladım bir yandan telde videosunu actm derken leon yarim saate uyandı vücudum soğumadan aldım kucağıma o şekilde kafasını omzuma yasladım devam o an kendime bir baktım sok oldum yani evde yardımcı abla varken bile leonla oyun uyku emme diye spor yapmiyordum şimdi halime bakın
Ara öğün portakal yedim sonra 15.30da sebze çorbası doydum ana yemek yemedim.
Sonra birden leslie ablanın yürüyüş modunda ocak basında başladım bir yandan telde videosunu actm derken leon yarim saate uyandı vücudum soğumadan aldım kucağıma o şekilde kafasını omzuma yasladım devam o an kendime bir baktım sok oldum yani evde yardımcı abla varken bile leonla oyun uyku emme diye spor yapmiyordum şimdi halime bakın
Ara öğün portakal yedim sonra 15.30da sebze çorbası doydum ana yemek yemedim.
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.573
- 248
Gunaydinnnnlar
Yanı insallah bu sene rutinimi oturtrm da gönlüme göre yaşarım diyorum
Eşimle 2 aksamdır Leon'u erken uyutmya calsyrz. Sabahları sizi görüp okula gitmek istyrm akşama kadar göremyrm bu en istdgm şey dedi.
2. Uykusunu oteleyerek 9.30da yattı şükür.
Düzen konusunda konuşurken uyandı ama artık arkası yarın bebeli evlerde
Bende 12de uyuyunca sabah 7de ezan sesiyle uyandım namazımı kıldım kuran okudum icin bir huzur maşallah herkese nasip etsin Rabbim.
Bu sene en istedgm şeylerden biri de namazda sürekli olmak.
Rabbim kalbimizde ne varsa guzel onu yasamak nasip etsin
Beyefendi kalksa kahvaltı yapıp spora gececgm dee nerdee
Yanı insallah bu sene rutinimi oturtrm da gönlüme göre yaşarım diyorum
Eşimle 2 aksamdır Leon'u erken uyutmya calsyrz. Sabahları sizi görüp okula gitmek istyrm akşama kadar göremyrm bu en istdgm şey dedi.
2. Uykusunu oteleyerek 9.30da yattı şükür.
Düzen konusunda konuşurken uyandı ama artık arkası yarın bebeli evlerde
Bende 12de uyuyunca sabah 7de ezan sesiyle uyandım namazımı kıldım kuran okudum icin bir huzur maşallah herkese nasip etsin Rabbim.
Bu sene en istedgm şeylerden biri de namazda sürekli olmak.
Rabbim kalbimizde ne varsa guzel onu yasamak nasip etsin
Beyefendi kalksa kahvaltı yapıp spora gececgm dee nerdee