• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hipotiroidizm belası!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Henrietta___

🧿13/02/2020🧿🙏🥰Hoş geldin miniğim 🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.056
1.936
133
34
Kızlar merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Tsh değerimin 3.91 olduğunu öğrendim gebelik düşündüğüm için doktorum 2.5 altı olması gerekir dedi. Levotiron isimli hipotiroit ilacını verdi. 3 ay sonunda Boğaz agrısı,kalp çarpıntısı ve ses kısıklığı şikayeti ile doktora gittim tekrar tirotlerime baktılar Tsh aşırı düşük t3 ve t4 yüksek çıktı şimdi de hipertiroit oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Başına böyle birşey gelen var mı?:( Rahatlatın beni:bicak::bicak:

Eklentiler

• AC8780B9-FF15-4AC0-BD4D-9D87EECF58F2.png
    AC8780B9-FF15-4AC0-BD4D-9D87EECF58F2.png
    120,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Tsh değerimin 3.91 olduğunu öğrendim gebelik düşündüğüm için doktorum 2.5 altı olması gerekir dedi. Levotiron isimli hipotiroit ilacını verdi. 3 ay sonunda Boğaz agrısı,kalp çarpıntısı ve ses kısıklığı şikayeti ile doktora gittim tekrar tirotlerime baktılar Tsh aşırı düşük t3 ve t4 yüksek çıktı şimdi de hipertiroit oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Başına böyle birşey gelen var mı?:KK43: Rahatlatın beni:bicak::bicak:
Benim tsh 3.164 çıkmış bugün..
Sizce yüksek mi?

Nasıl bu kadar yükseldi anlamadım 1.5 idi ya düşürmek için ne yapabilirim acaba size bir öneride bulundu mu doktorunuz
[/QUOTE. İlaç kullanmam gerektiğini söyledi eve düşene kadar gebelik istemiyorum dedi. Ama benim fazla düştü bu seferde.

Kızlar merhaba ben yaklaşık 3 ay önce Tsh değerimin 3.91 olduğunu öğrendim gebelik düşündüğüm için doktorum 2.5 altı olması gerekir dedi. Levotiron isimli hipotiroit ilacını verdi. 3 ay sonunda Boğaz agrısı,kalp çarpıntısı ve ses kısıklığı şikayeti ile doktora gittim tekrar tirotlerime baktılar Tsh aşırı düşük t3 ve t4 yüksek çıktı şimdi de hipertiroit oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Başına böyle birşey gelen var mı?:KK43: Rahatlatın beni:bicak::bicak:

canım hamile kalmıssın sanırım, nasıl kaldın ne yaptın bu durumdan kaç ay sonra kaldın anlatır mısın😍

canım hamile kalmıssın sanırım, nasıl kaldın ne yaptın bu durumdan kaç ay sonra kaldın anlatır mısın😍
Evet valla yazdığımdan 4 gün sonra hamile kaldım çokta engel değilmiş ilaç kullanmaya başlamıştım😂

Evet valla yazdığımdan 4 gün sonra hamile kaldım çokta engel değilmiş ilaç kullanmaya başlamıştım😂

ya ne güzell maşallah canım sağlıkla alırsın kucağına bebişini inşallah😍 günleri nasıl değerlendirmiştin

İ
ya ne güzell maşallah canım sağlıkla alırsın kucağına bebişini inşallah😍 günleri nasıl değerlendirmiştin
nşallah canım çok sağol darısı başına🥰 aslında daha düşünmeye başladık pek bişey yapmadan oldu rahat olmak önemli demek ki tiroit düştü herhalde ilaçla öyle kaldım

İ

nşallah canım çok sağol darısı başına🥰 aslında daha düşünmeye başladık pek bişey yapmadan oldu rahat olmak önemli demek ki tiroit düştü herhalde ilaçla öyle kaldım
Amin canım inşallah benimde düşer hamişlerin dussı kabul olurmus banada dua et😍

Benim olmuştu kendi kafama göre ilacı kestigim yada dozu artirttigim için . 0.36 ya düşmüştü ilacı kestim içmedim 2 ay sonra 84 olmuş Dr bir güzel fircaladi tabiki . Şimdi çok şükür normal seviyelerde

Back