Hipotiroid için doktor bulamadım.

mybeans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
213
7
Merhaba arkadaşlar. 1 yıl içinde yaptırdığım tiroid testlerinde T3 ve T4 normal TSH farklı zamanlarda sırayla ilki 4 sonraki 2.5 sonraki 7.3 çıktı.ca TSH böyle oynak olunca bir uzmana gideyim diye düşünüp Medikal Park Mustafa Gürkan Taşkaleye gittim.

Muayene etti iyiydi. Gebelikte düşündüğümden hemen ilaç başlamalısın deyip ilaç yazdı.Fakat tahlil ve ultrasonlar çok pahalı geldi başka yerde yapıp getirsem olur mu dedim. Hayır olmaz dedi. Her ay bu kadar para veremeyeceğimi düşünüp, cerrahpaşadan bir prof dr bulup özel muayeneye gittim en azından tahlillere para vermem ve dr prof olduğundan daha güvenilir diye düşündüm.

Bu prof da değerleriniz kötü değil hamile kalınca gel o zaman ilaç vereyim diyor.Çok rahat bir adam T4 normal olduğu sürece TSH yükselse de bebeğe bir şey olmaz diyor. ınternetten ve bu siteden arkadaşların yazılarında ise doktorların TSH ı gebelikten önce düzenlemekten yana olduğunu okudum.

ıki doktor farklı fikirler beyan ediyor. Bebeğimi riske atamam.

Avrupa yakasında, endokrin doktoru olan, özel hastane bilen varsa aranızda yazabilir mi lütfen.

Son düzenleme:
avrupa yakasında değil ama göztepe medicalpark da prof. adnan işgör var tavsiye edebilirim

bizim akrabalardan kim gittiyse memnun kaldı

bende daha yeni gittim dün gittim canım parsellerde safa hastanesine gittim şu an ilaç tedavisine başladım dr da iyiydi yani eğer sorucağın birşey varsa özelden msj at bana canım geçmiş olsun bu arada şu an akşamları 5 gün hastaneye gidiyorum akşamları takip altındayım damardan ilaç veriyolar

endokrin alanında profösör Hüsrev Hatemi üstüne hiç kimse yok bence. Ben Cerrahpaşaya gidiyordum benden biyopsi istediler sonra bir tavsiye üzerine Hüsrev Beye gittim çok memnunum bir kere gidin birdaha başka doktor aramazsınız. sakin sakin anlatıyor herşeye cevap veriyor gereksiz hiçbirşey istemiyor. devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırıp gidiyorum hiç sorun olmuyor. ilk gittiğimde tsh 15'ti ilaçverdi 6 aysonra çağırdı normale döndü 1 yıl sonra çağırdı tabi ilaca devam. Gittim gebelikte ikinci ve yedinci aylarda mutlaka kontrol gerekiyormuş. İnanın müthiş bir prof. nette araştırın. Taksim Alman Hastanesinde çalışıyor

endokrin alanında profösör Hüsrev Hatemi üstüne hiç kimse yok bence. Ben Cerrahpaşaya gidiyordum benden biyopsi istediler sonra bir tavsiye üzerine Hüsrev Beye gittim çok memnunum bir kere gidin birdaha başka doktor aramazsınız. sakin sakin anlatıyor herşeye cevap veriyor gereksiz hiçbirşey istemiyor. devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırıp gidiyorum hiç sorun olmuyor. ilk gittiğimde tsh 15'ti ilaçverdi 6 aysonra çağırdı normale döndü 1 yıl sonra çağırdı tabi ilaca devam. Gittim gebelikte ikinci ve yedinci aylarda mutlaka kontrol gerekiyormuş. İnanın müthiş bir prof. nette araştırın. Taksim Alman Hastanesinde çalışıyor

hüsrev hatemi yi dr. luktan ziyade sanatçı kişiliği ile tanıdım
tam bir edebiyat ve şairane ruhuyla hastalarına şifalar vereceği aşinadır
istanbul da olan kişiler bu konuda daha çok yararlanabilr.
İstanbul da olsam hem yakinen tanışmak isterdim..
hem de muayene olmak isterdm..
RAbbim kendisine uzun ve sağlıklı ömürler versin..

X