- 28 Kasım 2010
- 41.524
- 137.343
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar merhaba,
ben de bu bolumu takip ettim, hipotroidi hastasiyim. buarada gördügüm sarimsak ceviz suyunu denemeye basladim bence de ise yariyor. yanliz bir yerde tiroid rahatsizligi olanlarda sarimsagin cok iyi olmadigini okumustum. sarimsagi da gece yatmadan once yutuyorum. bu konuda bilgisi olan var mi? sarimsak disini yutmamiz acaba tiroid tedavimiz icin yanlis mi olur?
denemeye değer. çok güzel bir paylaşım teşekkürler.Bir hipotroidit hastası olarak ve neredeyse omrunu hep dıyetle gecıren bırı olarak sunu soylıyım :
ben hep 5 kılodan fazla veremezdım . cok az yemek yedıgım zamanlarda oldu , tıka basa mıgdemı doldurup fenalık gecırdıgım zamanlarda ..
sonunda hasta oldugumu ogrendım : ve hemen arkasından ılac kullanımına başladım :
1 ayda 7 kılo verdım : nasıl mı sabahları aç karnına eutyrox alıyordum . hemen yuruyuse cıkıyordum
1-2 saat arası yuruyus yapıp eve gelip sağlam bır kahvaltı yapıyordum.
öğlene doğru açıktıgımda bir çay kaşığı çörekotu bırbardak suyla yutuyordum.
yemek hazırladıktan sonra evde ne yemek varsa yıyordum.
akşam yemegınden önce bir fıncan yesıl cay ıcıyordum. sonra yıne ne yemek varsa yıyordum.
gece boyu yatana kadar da ( acıkınca ) yesıl cay + çörek otu ıcıyordum .
sonuc 7 kılo oldu ..
ekmek te yedım - pilav-makarna .. hepsını yedım ..
sabahları yürüdüm..
çörek otu ve yesıl cay içtim ve kilo vermeye başladım
AMA bu düzeni bozunca : verdıgım kıloyu gerı aldım ..
sürekli aynı düzende ilerlemek gerekiyor .. sabit kıloda kalınamıyor ..
çörekotunu deneyin arkadaşlar .. cidden çok önemli bir yardımcı ..
selam arkadaşlar ben hipotroit hastasıyım zayıflama deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şuan 61 kiloyum dr değerlerin normal dedi tsh 0.6 ama kilo veremiyorum..total ameliyat oldum levotiron kullanıyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar varsa paylaşalım ltfn..lahana çorbası diyetini uygulayabilirmiyim?..