- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.985
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhabalar. ben de hipotiroidi hastası oldum ameliyatla tiroitlerim alında daha 1 ay bile olmadı ama 2 kilo birden aldım acil önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum şu anda 76 kiloyum ve daha fazla şişmanlamak istemiyorum kızlaaaaarrr yardım ediiiiinnnnn
arkadaslar sandaloz sakizi ve elma sirkesini deneyen oldumu aranizda her ne kadar sirkeye karsi olsamda bu sekilde kilo veren oldumu merak ediyorum,cerrahi yontem gecirdim,hala hasimato troid hastasiyim ilaca devam oldugu icin 3 4 kg aldim bir turlu veremiyorum birde akapunkturun trioid uzerinde etkisi buyuk diyorlar denyeniniz varmi cvplarsaniz sevinirim,allah sifa versin herkese
kızlar 2 ayda 7 kilo verdim tabi azimle bol hareket,bol su tabiki yeşil çay ve yediklerinize çok dikkat edeceksiniz umarım daha verebilirim çünkü birden çok kilo almıştım ayrıca metabolizmayı hızlandırmak için mutlaka yeşil çayımın içine zencefil ve limon ekliyorum sizde deneyebilirsiniz inanın farkediyo
merabalar..hipotiroid oldugum bi hafta önce anlaşıldı.bir haftadır levotiron kullanıyorum.normalde hiçbir zaman 50 kilo üstünde olmayan ben şimdi 62 kiloyum ve moralim çok bozuk.ben bu kiloları nasıl verecegim yardım edin lütfen.tsh degerim 100 çıktı ve tedaviye yeni basladık ne zaman normale döner tsh degeri.
canım ya bnede yeşıl cay içiyorum ama zencefıl katmıyordum ayrı kullanmayı duşunuyordum iyifıkır bende deneyeyım pekı yeşil çayı gunde kaçkez içiyorsun ne zamanları ac veya tokyazarsan sevınırım a.s.
canım günde 2 kere içiyorum genellikle yemeklerden önce içmeye özen gösteriyorum ama unutursam yemekten sonrada içtiğim oluyor,içine 1 çay kaşığı zencefil kat bide bolca limon sık bana çok faydası oldu umarım sendede işe yarar canım