- 11 Şubat 2024
- 38
- -4
- 18
-
- Konu Sahibi user06120819
Bir sey soracağım hipotroidi hastasıyım ama kilo aldirmayandan doğuştan, goguslerim bana gore kucuk ilaç kullanıyorum büyümesine engel midir sizce çocuk gibi hissettiriyor beni de kendimi kandirmak istemiyorum gelişim cagindayim ama ben biraz daha büyüsün istiyorum:/
24 gelişim çağı değil yalnız. Ayrıca gelişim çağında olduğunu düşünen biri niye vajina daraltma düşünür anlamış değilim geniş olduğunu nerden biliyosun da daraltıyorsun. Senden bi erkek vaybı aldım ben ama hadi bakalım.Bir sey soracağım hipotroidi hastasıyım ama kilo aldirmayandan doğuştan, goguslerim bana gore kucuk ilaç kullanıyorum büyümesine engel midir sizce çocuk gibi hissettiriyor beni de kendimi kandirmak istemiyorum gelişim cagindayim ama ben biraz daha büyüsün istiyorum:/
24 derken 18 yaşında sayılırım24 gelişim çağı değil yalnız
24 yazmışsın fahri24 derken 18 yaşında sayılırım
18 yaşında sayılırımNasıl gelişim çağındasın, kaç yaşındasın
biliyorum oyle yazdm24 yazmışsın fahri
Vajina daraltmamı? Ben oyle bir sey yazmadım ki24 gelişim çağı değil yalnız. Ayrıca gelişim çağında olduğunu düşünen biri niye vajina daraltma düşünür anlamış değilim geniş olduğunu nerden biliyosun da daraltıyorsun. Senden bi erkek vaybı aldım ben ama hadi bakalım.
Zamanında hic dikkat etmedim.. kıl jilet yuzunden karardı beyazlatma kürü yok mudurdaha da kötü olur diye korkuyorum tek çözümü lazer ama para yok.. çok ihtiyacım var görüntüsü rahatsız ediyor
Eski mesajların görünür bu platformda. Daraltma beyazlatma pasta cila boya bir sürü şeye girişme planın var ya onu diyorum gelişme çağındaysan derdin ne diye.Ne kadara yaptırdın darısı başıma bende çok istiyorum hayırlı olsun bu arada
Eski mesajların görünür bu platformda. Daraltma beyazlatma cila boya bir sürü şeye girişme planın var ya onu diyorum gelişme çağındaysan derdin ne diye.
Doğruyu söylüyorsan eğer şu yaşta kendini bu kadar önemseme. Saçma istekler, kylie jenner gibi ipin ucunu tutamazsın estetik bağımlılık yapar. Şu dönemden sonra da kolay kolay göğüsler büyümüyor benim bildiğim. 18-19 da bitmiş oluyor gelişimi kabullen. Bu arada helal olsun anında hesabı düzenlemeye giriştin fahri.Güzellik icin beyazlatma düşünemez miyim? Rahatsız ediyor evet niye oyle olsn ki Daraltma icin bir sey yazdığımı hatırlamıyorum da