Hipoplastik sol kalp sendromu

DeriNEFES

Nasip💫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
619
261
Hanimlar iyi aksamlar. 23 haftalık hamileyim. 19.haftamda HIPOPLASTIK sol kalp sendromu teşhisi konuldu. Bu durumu yasayan benim ne halde oldugumu anlayabilir. Basindan böyle bisey gecen varsa yazabilir mi? Bilgilerinize tecrübelerinize cok ihtiyacim var

Öncelikle geçmiş olsun ben gebeligimde bilmiyordum ama bebegimde bu hastalikla dunyaya geldi cok zor ve ölümcül bir hastalik maalesef surec zor ve uzun ben 13 Ağustosta dogum yaptim ikinci gün bebegim fenalasinca teshisi koyuldu 18 agustosta ilk asama ameliyatini oldu yogun bakim surecimiz bitti sukur suan bebeğim evde ama 6 aylikken ikinci asama ameliyat olacak onu atlatirsa 4 yasinda son asama var onu da atlatirsa insallah atlatir belli bir yastan sonra kalp nakli gerekebilirmis surec zor ve yıpratıcı ama bebegim icin elimden ne geliyorsa yapacagim suan hergun igne yapiyoruz ilaclari var ona gore doz ayarliyoruz kontrollere gidiyoruz bunlar zor seyler en cokta bebek acisindan aciyi o cekiyor bunlari bilerek bu yola girin eger aldirma oneriliyorsa kestirip atmayin belki bana kizanlar olacak ama insan bebeginin yasadigi onca aciya üzülüyor Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Yorumunuz icin cok teşekkür ederim. Dediginiz gibi bebegin cekecegi acilar var ama... kiyamadik Rabbim yardimcimiz olsun. Sifa versin inşaallah. Hangi il ve hastanede ameliyat oldu bebeginiz

Yorumunuz icin cok teşekkür ederim. Dediginiz gibi bebegin cekecegi acilar var ama... kiyamadik Rabbim yardimcimiz olsun. Sifa versin inşaallah. Hangi il ve hastanede ameliyat oldu bebeginiz
Ankara sami Ulus devlet hastanesi nde ama ikinci ameliyat için Hacettepe üniversitesi tıp fakültesine kabul ettirmeye çalışacağız Allah yardımcımız olsun inşallah

Ankara sami Ulus devlet hastanesi nde ama ikinci ameliyat için Hacettepe üniversitesi tıp fakültesine kabul ettirmeye çalışacağız Allah yardımcımız olsun inşallah
Aminn. Bizde hacettepe hastanesinde kontrole gidiyoruz. 8 ekimde netlesecek. Konseye cikacaksiniz dedi doktor. Allah büyük. Rabbim yardimcimiz olur INŞALLAH

Merhaba bende 5 ay önce doğum yaptim

Merhaba geçmiş olsun bende 5 ay önce kızımı bu hastalıktan dolayı kaybettim 6 aylıkken belli oldu aldirmadik 23 gün dayanabildi Rabb'im sizin çocuğunuza şifa versin İNŞALLAH

Süreç ve hastalık hakkında hiçbir bilgim yok. Detaylı ultrason ile mi öğrendiniz? Ben sadece geçmiş olsun umarım sizde diğer bayan gibi sağlıkla diğer süreçleri atlatırsınız. Elleriniz hiç ayrılmasın inşallah

Allah sizede en yakın zamanda şifa versin. İlk atlattığınız evreler gibi diğer ameliyatlarınızda kolaycacık geçsin inşallah

Merhaba kızlar bebeğime hipoplastik sol kalp teşhisi konmuştu ve ben aldırmadım 9 ay önce doğum yaptım ve sadece 5 gün yaşadı melek oğlum.. Şu an tekrar hamileyim ama çok tedirginim tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmaktan. Böyle olup ikinci gebeliği normal olup sağlıklı bir bebek dünyaya getiren var mı?

Bende kaybettim yavrumu 43 gun oldu.

Allah sizede en yakın zamanda şifa versin. İlk atlattığınız evreler gibi diğer ameliyatlarınızda kolaycacık geçsin inşallah
Ben bebegimi ekimde kaybettim maalesef 2 bucuk aylik olacakken aniden fenalasti 2 gun yogun bakimda kaldi kaybettim lavman yapildi sivi kaybi olmamaliymis ihmalden kaybettim ama hastalikta buyuk sorun bizim ulkemizde yasama sansi çok dusuk maalesef Allah razi olsun dua etmissiniz ama bazen olmuyor Rabbim kimseye yasatmasin

Başın sağ olsun arkadaşım allah sabır versin. Ne diyeceğimi bilemiyorum hoş ne desem boş keşke ülkemizdede bu tarz hastalıklar için yapılan bir şeyler olsa. Allah sana başka acı ,keder vermesin bundan sonra .

Bende kaybettim yavrumu 43 gun oldu.
Yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum çok çok zor önünüzdeki ay 1 yıl oluyor ama meleğimin acısı ilk günkü gibi taze.. 4 aylık hamileyim bir sonraki ay ayrıntılı ultrasona gircem ama içim içimi yiyor her gün. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Girdiginiz mi detayliya ezgi hanim. Dediginiz gibi acaba tekrarlayacak mi korkusu var inşallah guzel seyler duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…