HİPOGLİSEMİDEN ŞÜPHELENEN BİR BEN VE BÖYLE BİR ŞEY OLMADIĞINI İDDİA EDEN CANIM DOKTORUM.

snm1510

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
82
33
18
33
Merhaba arkadaşlar;

Bu ara çok şikayetçi olduğum bir konudan bahsetmek üzere huzurlarınızdayım. Yardımlarınızı bekler, yanaklarınızdan öperim :)

evet hipoglisemiden şüpheleniyorum. 2016 Şubat ayında çok güzel bir şekilde diyete başladım. 82 kiloydum ve gayet güzel giden bir diyet sürecimi çabalayarak sağlıklı yaşama ve alışkanlığa dönüştürmeye çalışıyorum. 59 kiloya düştüm Allah'ıma şükür. Fakat eylülden beri bu kilodan düşmeyi bırakın korumayı bile zorla başarıyorum. Aldım da galiba korkudan tartılmıyorum. Bu arada kısa not tiroid başlangıcı yani ufak doktoruma göre şuan bana zarar vermeyen ve tedavi bile edilmeyen nodülüm ayrıca ur topu gibi polikistik overim var. (3 yıllık evliyim bir miniğim yok daha:/ ) Neyse nasip bu işler..

Arkadaşlar kısacası açlığa gelemiyorum. açlığı bırakın bu ara doymuyorum. ya bir insan normal ana öğününü yiyip yarım saat sonra hiç yememiş gibi acıkır mı? ve ara öğün de yapıyorum. diyet usulu devam yani. bende şu belirtiler oluyor. açlık (ki her daim), terleme, bayılacak gibi olma, ani terleme, el ayak titremesi, dengede duramama, gözde bulanıklık yemek yedikten sonra da göz kapaklarıma resmen bir fil oturuyor ve kalkmıyor öyle bir uyku hali. neyse çok uzattım. doktora gittim ama gitmeden 1-2 gün aşureye resmen balıklama daldım. ve doktorda herşeyim normal çıktı.. hadi burdan yakın! hala şikayetlerim devam ediyor. ee tabi hem anne tarafından ve hem baba tarafından dedeler neneler hatta annem şeker hastası. peki ben ne yapacağım? gözünüzü seveyim bir el uzatın :* (bu arada kiloluyken insülinim çok yüksek çıktığı için glucohage verdi doktor ve kullanıyorum hala, bebek için çok yardımcı oluyormuş)

Son düzenleme:
vucudundakı ınsulinı kullanıyorsun artık fazlasıyla bu nedenle ydıkce dususe gecıyor ozellkkle karbonhodrat agırlıklı ve şekerli yıeyecklerden sonra daha hızlı hıssedrrsin düşüşü...

peki ne yapacağım bu durumda? bir önerin var mıdır?
yanı bır diyetısyene gidebilirsin sebze ve posa ıceren seyler yemenı onerırım ve yaglı olmayan hafıf ogunler ama doyurucu ve de öğün atlamayın 3 ana öğün muhakkak yapın

yanı bır diyetısyene gidebilirsin sebze ve posa ıceren seyler yemenı onerırım ve yaglı olmayan hafıf ogunler ama doyurucu ve de öğün atlamayın 3 ana öğün muhakkak yapın

Zaten öğün atlama gibi bir durumum yok diyetten kalma alışkanlığım 3 ana öğün 2 ara öğün. Doktorumla görüştüm bir haftalık şeker rakibi yapacağım. Bakalım durum ne olacak...

Zaten öğün atlama gibi bir durumum yok diyetten kalma alışkanlığım 3 ana öğün 2 ara öğün. Doktorumla görüştüm bir haftalık şeker rakibi yapacağım. Bakalım durum ne olacak...
Evet aclıkla tokluklar onemli dikkatle bakılmalı

bugün başladım. tokluk kan şekerim 95 çktı sence nasıl? hiçte anlamyorum böyle şeylerden
bence ıyı tahmınımce hızlı yukseltecek seyler yedıgınde düşüsü sert hissediyorsun ilaçlarda etkıler kanımca tokluk ıkıncı saatte 140 a kdr normal sayılır ama 90nın altında da olabılır toklugun bu da endişe etmenı gerektırmez 80 sınır ama yanı kabul edılebılır o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…