- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
- Konu Sahibi EBİSU
-
arkadaslar bişey sorucam benm açlık kan şakerim falan normal çıkıyor ama önceden bnim tatlıyla aram yoktu şimdi ise cnm acayip tatlı istiyor....hipogilisemi olabailrmi
arkadaşlar,
ara öğün tavsiyelerinde bulunabilir miyiz, farklı ortamlar için. mesela ben evdeyken zorlanmıyorum: süt veya yoğurtla biraz meyve. ya da salata vb.
ama iş yerinde çok zorlanıyorum. çünkü öğretmenim ve ders arası zamanımız çok kısıtlı hatta ara bile veremiyoruz bazen. o zaman da tabii çok kötü oluyor sonrası :çok üzgünüm:
merhaba,
ben hem hipotrioid hemde hipoglisemi hastasıyım,doktorumun benim için hazırlamış olduğu bir diyet listesi var ona göre sana bilgi verebilirim,ara öğünlerim 2 adet kepekli grissini+1 elma (yada erik,armut ta olabilir)+1 bardak ayran .sabah- öğlen & öğlen-akşam öğünlerim arasında bunları tüketiyorum.
benim hastalık teşhisim yeni koyuldu,henüz çok yeniyim,bugün 2. günüm ama kullandığım ilaçlarında etkisi ve bu şekilde az ama sık beslenme sanırım işe yarıyor,baş dönmelerim azaldı.
merhaba arkadaşlar,
Reaktif hipoglisemi bende de var. Bu sıralar 3 ana-3 ara öğün sistemi işe yaramamaya başladı. Öğünlerden 10 dakida sonra yeniden başlıyor açlık nöbetlerim, gün boyu dinmiyor, sürekli tatlı, çikolata, kek börek yemek istiyorum. Sanırım uykusuzluk ve stres çok tetikliyor bu hastalığı.
Hepinize sağlıklı günler :)
Evet arkadaŞlar bahsettİĞİnİz belİrtİler hİpoglİsemİ belİrtİlerİ bİr doktora gÖrÜnÜp Özel dİyet alın bu hastalıĞın tek Çaresİ yemeye İÇmeye dİkkat etmek malesef buarada tİroİd bezlerİnİzİde kontrol ettİrİn tİroİdİnİz ÇalıŞmıyorsa buda hİpoglİsemİye sebep oluyor
geÇmİŞ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?