Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi sana kızacağım ben sana demedim mi korkma diye? bak kanlı canlı örneği benim diyorum. ne ilaç ne ameliyat... sıfır tedavi! 2013'ten beri sapasağlamım çok şükür. benim kendiliğinden geçti senin de geçecek merak etme. ameliyat diyenlere de hemen inanma bakalım. gerekirse başka doktora git.Kızlar bi kaç gün önce hipofiz bezinde 5.5 mm tümör olduğunu öğrendim dostinex yazdılar çok korkuyorum ilaçla küçülmezse ameliyat diyolar aranızda bilen var mı ya da atlatan
Kızlar bi kaç gün önce hipofiz bezinde 5.5 mm tümör olduğunu öğrendim dostinex yazdılar çok korkuyorum ilaçla küçülmezse ameliyat diyolar aranızda bilen var mı ya da atlatan
Merhaba kullandiginiz ilaçlar iyi geldi mi. gecti mi hastaliginizKızlar bi kaç gün önce hipofiz bezinde 5.5 mm tümör olduğunu öğrendim dostinex yazdılar çok korkuyorum ilaçla küçülmezse ameliyat diyolar aranızda bilen var mı ya da atlatan
Hipofiz gland sağ yarımında tabana yakın yerleşimli yaklaşık 1.2 mm boyutunda, post-kontrast serilerde glanda göre az ve geç kontrast tutulumu gösteren mikroadenom açısından şüpheli milimetrik sinyal izlenmiştir. Klinik ve laboratuvar bulguları ile birlikte değerlendirilmesi önerilir.Merhaba kullandiginiz ilaçlar iyi geldi mi. gecti mi hastaliginiz
Cok anlamiyorum ama boyutu cok küçük ameliyat edilmez sanirim.. ilaca bile gerek duymayabilir doktor..Hipofiz gland sağ yarımında tabana yakın yerleşimli yaklaşık 1.2 mm boyutunda, post-kontrast serilerde glanda göre az ve geç kontrast tutulumu gösteren mikroadenom açısından şüpheli milimetrik sinyal izlenmiştir. Klinik ve laboratuvar bulguları ile birlikte değerlendirilmesi önerilir.
Benim sonuçta böyle çıktı bir bakarmısınız
gösterdim sonucu ilaç başlayacak 2 buçuk yıldır goguslerimden süt geliyor çok küçük dedi amaCok anlamiyorum ama boyutu cok küçük ameliyat edilmez sanirim.. ilaca bile gerek duymayabilir doktor..
Gosterdiniz mi sonucu
Süt geldigi icin baslamistir.. benim ki daha buyuk olmasına ragmen bana hic ilac tedavisi uygulanmamisti..gösterdim sonucu ilaç başlayacak 2 buçuk yıldır goguslerimden süt geliyor çok küçük dedi ama