Gebeliğe Hazırlık hipofiz bezi tümörü sebebi ile hamile kalamayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba arkadaşlar konuları araştırdım ama böyle bir konu bulamadım 1 yıldır bebek için tedavi görüyoruz süt hormonlarım yüksek çıktı ilaç kullandım 2 3 ay ara verdim tekrar doktora gittim bu kez 2 katı yükselmiş süt hormonu doktorum ilaçlı beyin emarı istedi beyin emarında 2 mm hipofiz bezi tümörü olduğu tespit edildi böyle bir rahatsızlık geçiren var mı birbirimize destek olalım bu konu da doğal yol ile hamileliği tamamiyle engelliyor mu geçiren arkadaşlar varsa benim gibi yorumlarınızı bekliyorum

merhaba canım.geçmişolsun. benim ablamda söylediğin durum var. yumurta kalitesini düşürüyordu süt hormonu.tüp bebekle bi kızı var.şimdi ona kardeş için tekrar tüpbebek yaptıracak. Bir şekilde olabiliyor anlayacağın. Allah sana da hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bendede tümör var. İşin tedavisi oldum. Beyin zarımin olduğu yerde fsh yüksek amh düşük bi dr. hormonları etkiler dedi. Başka Dr. lar etkilemez dedi bilmiyorum gerçek ne.Geçmiş olsun canım tedavi oldun mu?

Slm geçmiş olsun bende de var hormonlarim falan normal iki tane de çocuğum var 6 aydan 6 aya kontrole gidiyorum.

Merhaba aradan iki yıl geçmiş ama merak ettim nasıl oldunuz benimde var 9 mm ama ben hamileyim hamilelikten önce hiç bir şikayetim yoktu hamilelikten olmuş dediler ve hormonlar normal

Merhaba aradan iki yıl geçmiş ama merak ettim nasıl oldunuz benimde var 9 mm ama ben hamileyim hamilelikten önce hiç bir şikayetim yoktu hamilelikten olmuş dediler ve hormonlar normal
Merhaba benim tümörüm kendiliğinden temizlenmiş ve düzene girmiş daha sonra tüp bebek denedik o yöntem ile hamile kaldım

37..hafta diyor :) 2 3 haftaya gelsin sağlıkla sihhatle

Bu tümör çoğu zaman zararsız belli bir boyutu var eğer çok büyükse zarar verebilir inşallah düzelir sizinkide
Teşekkür ederim inşallah düzelir benimki 9 mm büyük biraz ama müdahale edilmiyor 1cm olanları alıyorlarmış sadece doğumdan sonra gel ilaçlı filim cekelim dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…