Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım mr grmiştim doktor dedi kağıtta hipofiz glandı 10 mm ile sınırda kalın izlenmekte, olası bir hipofizer pataloji açısından labarotuar koreleasyonu uygundur yazıyorAdenom mu çıktı?
ya benimki tam ortada ne mikroadenom ne makroadenom hormon testi verdim bende 10 gün sonra çıkacak doktor adet kesilmesi ve süt akıntısı var mı göğsünde dedi bende ikisi de yok adetlerim kızlığımdan beri hep düzenlidir benim.Benimde var ama 3.2mm o yüzden almak gerekmiyo denildi. Bildiğim kadarıyla büyük boyutlarda burundan girip alıyolar. Genelde kötü huylu olmuyo ama hormon dengelerini bozuyo. Benim sadece prolaktini etkiliyo. İlaçla küçültmeyi de deneyebilirler ama büyük ihtimalle alırlar. Canını çok sıkma stres etkiliyo canım
Benimde çok düzenli hiç sekmez. Göğsümden de süt gelmiyo ama prolaktinimi 58e falan yükseltmiştiya benimki tam ortada ne mikroadenom ne makroadenom hormon testi verdim bende 10 gün sonra çıkacak doktor adet kesilmesi ve süt akıntısı var mı göğsünde dedi bende ikisi de yok adetlerim kızlığımdan beri hep düzenlidir benim.
gebeliğe engel mi peki canımBenimde çok düzenli hiç sekmez. Göğsümden de süt gelmiyo ama prolaktinimi 58e falan yükseltmişti
Malesef engel. Ama çok hızlı düşüyo eğer prolaktin yüksek çıkarsa 3 ay ilaç kullandım ben 0.93e düşmüş şimdi de olması gerekenin altında olduğu için normale gelmesini bekliyorumgebeliğe engel mi peki canım
anladım canım geçmiş olsun sana benimde 10 gün sonra çıkacak sonuçlarım hayırlısı olsun hakkımızdaMalesef engel. Ama çok hızlı düşüyo eğer prolaktin yüksek çıkarsa 3 ay ilaç kullandım ben 0.93e düşmüş şimdi de olması gerekenin altında olduğu için normale gelmesini bekliyorum
Bikaç hormon aynı gün çıkıyo aslında sonuçlarını internetten görebiliyosan bakabilirsin. Sana da çok geçmiş olsun canım bi sorun olduğunda özelden de sorabilirsinanladım canım geçmiş olsun sana benimde 10 gün sonra çıkacak sonuçlarım hayırlısı olsun hakkımızda
teşekkürler canım :)Bikaç hormon aynı gün çıkıyo aslında sonuçlarını internetten görebiliyosan bakabilirsin. Sana da çok geçmiş olsun canım bi sorun olduğunda özelden de sorabilirsin
Cuma günü sonuçlarım çıkıcak yine duruma göre farklı doktorlarada gidicem bakalımmikro ve makro adenom tümörün nerelerde etkisi olduğunu tespit edebilmek amacı ile yapılıyor diye biliyorum benim makro normal çıkmıştı
Cuma günü sonuçlarım çıkıcak yine duruma göre farklı doktorlarada gidicem bakalım
Baş ağrısı ve bayıldığım için gitmiştim zaten gözüm kararıyordu ama 2 gözümde %100 sağlıklıkötü bir sonuç çıkacağını sanmıyorum zaten 10 mm büyük sayılabilicek bir tümör sadece tedavinizi aksatmadan devam edin önemli olan odur çünkü önce kendi sağlığınız ölümcül bir tümör olmayabilir ama size de zararları oluyor baskı yaptığı için
O baş ağrısı lanet bişey işine odaklanamıyo insan tam şuanda yaşıyorumBaş ağrısı ve bayıldığım için gitmiştim zaten gözüm kararıyordu ama 2 gözümde %100 sağlıklı
Baş ağrısı ve bayıldığım için gitmiştim zaten gözüm kararıyordu ama 2 gözümde %100 sağlıklı
Ay evet tam ben bana da hep uykucu diyo eşimbenim ki 2.2 mm oldukça küçük ama görme bozukluğu yapar dediler göz doktoruna gittim maşallah gözlerin 1 mm dahi bozuk değil kusursuz dedi ama arada gözümde halkalar beliriyor görme bulanıklığı yaşıyorum baş ağrısı oluyor haftada 2 kez şiddetli ayrıca sürekli uykulu geziyorum uykuyuda çok etkiliyor
Ay evet tam ben bana da hep uykucu diyo eşim