- 10 Aralık 2021
- 26
- 12
- 30
Merhaba arkadaşlar, buraya kısaca kendi hikayemi anlatmak istiyorum. Çünkü kendim zamanında buralarda benim durumumda bana güzel örnek olabilecek kişileri arayışa girmiştim. 15 16 yaşlarımdan itibaren adet düzensizliği yaşayan ve hep anne olmayı hayal eden biriydim. 18 yaşında tesadüfen öğrendiğim prolaktin yüksekliğimin araştırılması sonucunda hipofiz adenomumu ve polikistik over sendromumu öğrendim. İnternette okuduklarım sonucu kafamda hep acaba anne olabilecek miyim diye evlenene kadar yıllarımı geçirdim. Çok ağladım çok üzüldüm anne olamam diye. Gerçi bn huyum gereği çok evhamlı bir insanım. Bu rahatsızlıklarımı bildiğim için çocuk düşünür düşünmez soluğu kadın doğumda aldım. Kadın doğum bna gayet pozitif olarak normal yollarlada çocuğumun olabileceğini hemen tedaviye gerek olmadığını söyledi. 3-5 ay folik asit kullanarak denemeler yaptık ama olmadı. Ben daha uğraşmak istemedim böyle direk tedavi istedim. Tedavi sürecinde stresten midir nedir prolaktinim çok yüksek seviyelere çıktı. Eşimin. sperm testi kötü geldi. Bütün bunlara rağmen, Rabbim ol dedi ve oldu. Tedaviye başladıktan 2 ya da 3 ay sonra ikizlerime gebe kaldım. Çokta kanamalı geçen bir gebelik sonrası 2 erkek evlat sahibi oldum. Allah evlatlarıma sağlık uzun ömürler versin :) benim durumumda olupta aklında soru işaretleri olanlar varsa buradan onların gönüllerine su serpmek adına hikayemi paylaşmak istedim. Allah isteyene istediği kadar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin