• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipofiz adenomu olup hamile kalan varmı

sirine82

Kün fe yekün.....
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2.071
932
373
öncelikle merhaba kızlar benim 4 yaşında bir oglum var . şimdi 2. düşünüyoruz ama prolaktinim yüksek çıktı mr çektirdim 2 mm lik adenom çıktı yaklaşık 2,3 aydır dostinex kullanıyorum .yumurtam klomenle oluşmuyo geçen ay igne tedavisi ile oluştu fakat tutmadı sizler neler yaşadınız. hemen hamile kaldınızmı düşük riski oluştumu çok umutsuzum artık hiç olmayacak gibi geliyo

Benim capi 1.5 cm olan makroadenomum var cocugumun olamayacgini soyleyen doktorlarda oldu ilac tedavisiyle olabilecegimide henuz evli degildim ogrendigimde. 5 yildir herhanfi bi tedavi gormedim prolaktinim hafif yuksek takip ediliyor 6 ayda. Evlendim herhangi bi tedavi olmadim Allaha sukur 4 ay sonrasi hamile oldugumu ogrendim. Bu defa normal dogum yapamazsin diyenler oldu normal dogum yaptim suan 4.5 aylik bi oglum var. Insallah seninde olur kisa zamanda

Benim capi 1.5 cm olan makroadenomum var cocugumun olamayacgini soyleyen doktorlarda oldu ilac tedavisiyle olabilecegimide henuz evli degildim ogrendigimde. 5 yildir herhanfi bi tedavi gormedim prolaktinim hafif yuksek takip ediliyor 6 ayda. Evlendim herhangi bi tedavi olmadim Allaha sukur 4 ay sonrasi hamile oldugumu ogrendim. Bu defa normal dogum yapamazsin diyenler oldu normal dogum yaptim suan 4.5 aylik bi oglum var. Insallah seninde olur kisa zamanda
Hayırli olsun canm herhangi bir tedavi olmadanmi oldu bebisin.Rabbim banada nasip etsin ınş

8 senedir bu rahatsızlığım var bende çok endişeler yaşadım.hipofiz adenomum olduğu halde istediğim zaman hamile kaldım.çok şükür.4 aylık hamileyim şuanda.sakın umutsuzluğa kapılmayın.daha evlenmeden endişelenmeye başlamıştım ben kafama takıordum.bu durumu kafanızda büyütmynbeni.kalmadan önce 20 gün kadar hayıt ilacı agnucaston kullandım hamile kaldığımı öğrennce bıraktım zaten gerek kalmadı bilmiorum etkisi var mıdır.ama inanın kafaya takmaya gerek yok.,nternette yazılanları okuyup endişeleniyordum kesin olmayacak çocuğum die doktoruma söylediğ,mde bile endişelenme die yanıt aldım her defasında.rahat olun inanın bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan var

8 senedir bu rahatsızlığım var bende çok endişeler yaşadım.hipofiz adenomum olduğu halde istediğim zaman hamile kaldım.çok şükür.4 aylık hamileyim şuanda.sakın umutsuzluğa kapılmayın.daha evlenmeden endişelenmeye başlamıştım ben kafama takıordum.bu durumu kafanızda büyütmynbeni.kalmadan önce 20 gün kadar hayıt ilacı agnucaston kullandım hamile kaldığımı öğrennce bıraktım zaten gerek kalmadı bilmiorum etkisi var mıdır.ama inanın kafaya takmaya gerek yok.,nternette yazılanları okuyup endişeleniyordum kesin olmayacak çocuğum die doktoruma söylediğ,mde bile endişelenme die yanıt aldım her defasında.rahat olun inanın bu şekilde hamile kalan çok sayıda insan var
Allah kucağıniza almayı nasip etsn ınş.banada ikinciyi nasip etsn.kafama çok takdigimdan olmuyo heralde.kısmet ınş olur.dostinex kullandnzmi

ewet hep dostinex kullandım hamile kaldığımı öğrendiğim gibi bırakmamı istedi.

inanın psikolojiyle çok alakalı,hiçbir sorun yokken psikolojik olarak takıntı yaptığından hamile kalamayan insanlar var.,nşallah en kısa zamanda bebek haberi alırsınız

Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin :( aynı rahatsızlığım var korkuyorum :(

Back