reses Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 290 11 9 Kasım 2011 Konu Sahibi reses #1 Lodging - Home Page bu link'te yazanları okuyunca kendimi daha iyi hissettim, sizlerle de paylaşmak istedim.
Lodging - Home Page bu link'te yazanları okuyunca kendimi daha iyi hissettim, sizlerle de paylaşmak istedim.
S su.ay bana Allah yeter Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 1.699 3 9 Kasım 2011 Konu Sahibi reses #2 reses .!.: Lodging - Home Page bu link'te yazanları okuyunca kendimi daha iyi hissettim, sizlerle de paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler. bende rahatladım biraz.. bende ki de cuşhing hastalığı. 5mmli,k adenom var.. doktor ameliyat dedi ama 1gece hastanade kortizol testi yapılacak sonra netleşecek durumum hayırlısı bakalım ....
reses .!.: Lodging - Home Page bu link'te yazanları okuyunca kendimi daha iyi hissettim, sizlerle de paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler. bende rahatladım biraz.. bende ki de cuşhing hastalığı. 5mmli,k adenom var.. doktor ameliyat dedi ama 1gece hastanade kortizol testi yapılacak sonra netleşecek durumum hayırlısı bakalım ....