Hipofiz Adenom

dingdong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
17
0
36
Rize
Adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim.Prolaktin tahlilim 65 çıktı.Mr çekildi.beyinde 8 mm adenom çıktı dostinex hapı kullanmamı söyledi doktor 5 ay kullandım prolaktin 15e düştü 3 ay ara vermemi söyledi dostinex hapına 3 ay sonucu tekrar tahlil olunca yine aynı seviyeye çıktı bu hapı sürekli kullanmammı gerekiyo yoksa ameliyat olmam mı gerekiyo ? bi de Dostinex hapına adetin kaçıncı gününde başlamam gerekiyo ? şuan da adetim kesildi 2 aydır adet olmuyorum hapa olduktan sonra mı başlayım yoksa hemen mi ? benimle aynı durumda olan veya soruma cevap verebilecekler lütfen yardım etsin !!!

merhabalar uzun yıllar prolaktin tedavisi gördüm en son gittiğim dr sadece mr istedi ve 6mmlik hipofiz bezimde adenom görüldü malesef bu adenom bende olduğu sürece bu hormon kontrol altına alınamazmış şu an norprolac adlı bir ilaç kullanıyorum sabah yarım ve akşam yarım olmak üzere günde bir tablet inan artık sıkıldım moralimi bozmayım diyorum ama elde değil daha önce hep dostinex kullanmıştım değişik olsun diye dr bunu önerdi ameliyatıda önermiyor dr hapı bırakırsam zaten adetlerim kesiliyor malesef ilacı sürekli kullanmak zorundayız ilaca başlamak için adet olmana gerek yok çünkü öyle bir kural olduğunu zannetmiyorum başka sorun olursa elimden gelene yapmak isterim

çok teşekkürler şimdi nete girme fırsatım oldu.yeni gördüm allah yardım etsin sanada cnm benm

öncelikle geçmiş olsun sizlerede.. ben yaklaşık 4 önce hipofiz adenomundan ameliyat oldum. 5 mmlikti. bende kuşing hastalığı yaptığı için ameliyat şarttı .fakat hipofizi tamamen sarmış doktor bunu görmüş ama almamış bekleyip takip edelim demi,ş. bu hafta tekrar ameliyata karar verildi. kalan tümör temizlenecek. çok ..stresli ama moral bozmamak gerekmiş nasıl olacaksa doktorum öyle diyor..allah hepimize şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…