25 yaşındayım ilaçsız adet göremeyenler grubundayım hali böyle olunca Normal yolla gebe kalamayacağımı Söyledi doktor. Şu an aşılama sürecindeyim İstanbul Anadolu Yakası'nda Doçent doktor Yasemin Çekmez kadın doğumcusu ile irtibat halindeyim adet görmem için şu an bana bir ilaç verdi kullanıyorum ve ilk olarak aşılamadan başlamamızı önerdi Doktor hanım. Doktor bilgisi olan ve Hipo Hipo olup aşılama süreci geçirenler Lütfen yardımcı olabilir mi
her hipolu gibi Benim de hayat hikayem var küçücük yaşta anne olamazsın diyen doktorlarım vardı . Zor bir dönem küçüksün ve neyin ne olacağını bilmiyorsun . Benim en büyük korku rüyamdı anne olamamak . Ta ki evlenir evlenmez bekarken bulduğum doktora gidene kadar Yasemin Hanım benim anne olabileceğim Umudun vermişti Bana ilk olarak . Neden bilmiyorum ama içime o kadar büyük bir ferahlık geldi ki Ben inanıyorum ki ilk aşılama tedavimde anne olacağım size anlattıklarım kadar anlatamadıklarım da var ileride daha detaylı yazacağım ama tabii bu sizi yıldırmamalı önüme gelen her doktora gittim bazen yanlış ilaç verildi evlenmeden önce Ona rağmen Rahim gelişsin diye kullandım iyi ki de kullanmışım bana çünkü rahmim geliştiriyordu şu an Yumurtalıklar minimalist düzeyde iğne ile dozunu gittikçe artıracağını söyledi Hoca ve ultrason takibi ile önümüzdeki günlerde sürece tam anlamıyla başlayacağız size kısaca özetledim durumumu. Hipo hipolu olup hamile kalanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Biliyorsunuz ki bir umut demek büyük bir sevap demek hastalık değil aslında Bizler güçlüyüz birbirimize yardımcı oldukça hamilelik şansımız daha da artıyor Bunu unutmayın