Hipo hipo hastası olarak tüp bebek sürecim.

sepide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
6
2
26
Herkese merhabalar. Benim gibi hipo hipo olanlara umut olsun diye tüp bebek sürecimi anlatmak istedim. 27 yaşındayım. Ekim ayında adetin 2.günü memorial şişli hastanesinde prof.dr.Semra kahramanın gözetiminde Gönül hocayla (Gönül Özer) tedaviye başladım. Ben ilk muayene olduğum zaman rahim küçük olduğu için birkaç ay büyümesini beklerken o sırada embriyoları dondurup hazır halde tutmak istedik. 12 gün boyunca pergoveris vuruldum göbekten, 13.gün bir doz ovitrella aldım, 36 saat sonra opu oldum. En korktuğum şeydi opu bu süreçte ama inanın bana asla korkulacak bir şey değil anestezi ile uyutuluyorsunuz hiç bir şey hissetmiyorsunuz. 11 tane yumurta toplandı toplam. 10 tane olgun ilk günü 8 döllenme vardı. 5.günde hepsini dondurdular. Bir sonraki adetimden sonra İnşAllah transfer gerçekleşecek. Pgt yaşımızın genç olmasından dolayı doktorum çok gerekli görmedi zaten bizde başlamadan önce kanda genetik testi vermiştik, kromozomlar iyi ve bir bozukluk çıkmadı. Allah isteyen herkesi bir an önce evladına kavuştursun 🙏🥰

Son düzenleme:
X