Hipnoz ile kilo verme

Berna Ekinci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
13
4
40
Merhabalar Kızlaar..

İstanbul'dakiler için çok özel bir tavsiyem var. Hem Avrupa hem Anadolu yakası için hem de.

Yıllarca kilo sorunu yaşadım, hep kilo verip sonradan hepsini geri alıyordum. Diyetisyenlere defalarca gittim ama beslenme alışkanlıklarımı değiştiremiyor ve biraz kilo verince rahatlayıp kendimi ödüllendirme bahanesiyle diyetten kaçamaklar yapıyordum.

Geçen yıl Hipnoz ile vermeyi duydum ve onu da arkadaşımın tavsiyesiyle denemek istedim. 4 seans sürdü, çok başarılı oldu. Çok hızlı ve sağlıklı bir şekilde 25 kilo verdim. 85 kilodan 60 kiloya geldim ve 7 aydır da sabit bir şekilde koruyabiliyorum.

Hipnoza korkuyla gittim en başlarda aslında ama yapan kişinin Tıp doktoru olması ve her korkumla ilgilenip tek tek açıklaması beni çok rahatlattı. Bilinçaltıma yerleşen beslenme alışkanlıklarımdan ve kilolarımdan nihayet kurtuldum kendimi çok sağlıklı hissediyorum.

Mutlaka Hipnoz'la kilo vermeyi denemelisiniz diyorum. Çünkü bu iş metabolizma sorunu olmayınca sadece beyinde bitiyor.

Ben Dr. Görkem Gökçelioğlu 'na gittim. Avrupa yakasında ki ofise gitmiştim ben Maslakta ama Kozyatağında da ofisi var. Randevu almak için 0212 705 36 37 'yi arayıp doktor beye direk bağlanabiliyorsunuz. www.academydoctors.com diye bir internet sitesi de vardı ama şimdi yenilenme aşamasında sanırım açamadım.

Merhaba Berna bende bu sıralar bu konu üzerinde duruyorum, İzmitte yaşamaktayım. Hatta önümüzdeki hafta için randevu aldım, senin söylediklerin beni dahada heyecanlandırdı, bende uzun zamandır kilo vermeyi başaramıyorum, son çarem bu kaldı. Sen 25 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

Merhaba Hanımlar,

Ben de Dr. Görkem Gökçelioğlu'na ilk gebeliğim sürecinde kilo kontrolü için gitmiştim. Faydasını çok gördüm ve bir çok kişiye de tavsiye etmiştim. İkinci gebeliğimde yani şu anda başlamak istedim, kendisini aradım fakat ulaşamadım. Facebook'tan ulaşabildim ancak.. Kendisinin ofis adresi ve numarası değişmiş. Artık sadece Taksim'deki kliniğinde görüyormuş. Kendisine bu numaran ulaşabilirsiniz 0532 497 79 77 . Herkese zayıf ve fit yaşam dileğiyle :)

Yakın bir arkadaşım hipnoz ile tam 20 kilo verdi. Bugün aylar sonra karşılaştık ve şoktan şoka girdim tanıyamadım kendisini (8 aydır görmemiştim kendisini). Yani işe yarıyor gerçekten birebir şahitim hanımlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…