öğütüyorum ewet. rondodan geçiriyorum ama tohumları çok sert kimisi eziliyo kimisi kalıyo öyle. öyle kullanıyorum..
Bişi daha sormak istiyorumkaydirigubbakcemile2
Faydasını gördün mü,sen de göğüs büyütmek için yapıyosun diye düşünerek soruyorum bu soruyu:1rolleyes:
2 cmlik fark var bende şimdilikama dolgunluk olarak görünüyo yani gözle görülür bi gelişme yok. inşallah devamı gelir:Saruboceq:
arkadaşlar şöyleki hipnoterapi ayrıca bir konu.ama öncelikle ben nerde okudugumu yazayim sonra kendimle ilgili başardıgım şeyden sözedeyim.CAZıBENıZı KONUŞTURUN LıNDA BıRD
bana gelince ben zamanında kalçalarımdan muzdariptim vücuduma göre büyüktü oldukça hatta jennifer lopez derlerdi. benim bu konularla tanışmam bundan 6yıl öncesine dayanıyor.bir kitap okudum ardından seminerler workshoplar.özellikle nefes atolyelerinde istedigin yerden kilo alıp verme çalışmaları yapılmakta.neyse bana dönelim.birgün kalçamı dert ederken dedim neden öğrendiklerimi uygulamıyorum.sadece odaklandım ve eft nefes teknikleri nlp tüm öğrendiklerimi uygulayarak şöyle söyleyeyim kalçam şimdi 87 düşünün!!! annem der zaman zaman senin o meşhur kalçan nereye gitti diye:) ne diyet ne başka bişey sadece düşüncemi odakladım arkadaşlar tamam çok güzel yeni şeyler duyuyorsunuz uyguluyorsunuz ama çogunuz gerçekten ıNANMIYORSUNUZ!!! inanmış olsanız su bile etki eder ayrıca bilimde placebo etkisi diye bilinen bi durum var.daha fazla bilgi isterseniz burdayım ama psikyatrlar degilde çok iyi hipnoterapistler var ve çekinmeden görüşebilirsiniz sonuçta bu psikolojinizi etkiliyor..
Aynen yaşadım!
Sadece hayal ettiğiniz boyutu düşüncelerize taşıyın hayatınızda uygulayın. siz 85 beden olmak istiyorsanız öyleymiş gibi davranmalısınız mesela 85 no bir sütyeniniz olmalı herşeyden önce. Ve herhangi bir adım atmalısınız bu yönde. masaj çay her ne olursa. her geçen gün vayyy işe yarıyor demelisiniz. İnancın gücüne teşekkürler ^^
rica ederim. sitede sonuç alan arkadaşların yöntemlerini de deneyebilirsin. ben bu ara ısırgan otuna başlıcam. rezenem bitti tekrar almak istemiyorum. polen hala var ona da başlıcam bakalım ama şu anki durum gayet iyi bu yüzden pek övmüyorum elimdekielr bitsin diye içicem artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?