hipnoterapi ile bilinçaltı kodlama yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?

Sorun değil :)
Yeni yazdım geçen hafta .
Terapi aldınız yeterlimi gelmedi?İşemi yaramadı ..

merhaba, regresyon terapisine mi gittiniz siz? yoksa daha farklı bi şey miydi biraz bahsedebilirseniz çok sevinirim:)

kesinlikle tavsiye ederim.Gidin ama kendinize de inanin umutlu olun, ben gittim .Evden disari çikamiodum.Elim ayagim titriyodu, carpinti , basdönmesi... Elhamdülillah çok faydasini gördüm.

Yıllarını enerji sistemleri,bilinçaltı ve kuantum çalışmalarına vermiş biriyim.
İlk başlarda bu işe kitapla başladım ve benim,ailemin hayatında büyük değişimler yaşadık.Fakat bazı yerlerde tıkandığımı hissettiğim için ilk olarak R. Şanal Günseli ile çalışmalara katıldım.Burada kökenimi ve çekirdek inancımı bulmak ve çözmek ile ilgili çalışmalar yapıldı.Ayrıntılara girmiyorum çünkü uzun ve garip bir süreç.Bilinç düzeyinde değişim için büyük bir çaba sarfetsem bile bilinçaltımda direnç çıktığı için tam olarak isteklerime ulaşamadım.
Ardından bu işler konusunda artık bilmediğim kalmadığını sandığım bir dönemde adını ilk kez duyduğum müthiş birine rastladım.Hemen kendisinden randevu aldım.İlk seans tahmini 15 kişinin katıldığı bir toplantıydı.Kendisi Seda Diker Hanımefendi.Onunla tanıştıktan sonra geçmişte öğrendiğim herşeyin silindiğini hissediyorum.
Çünkü ;
Herşeyin temelini en anlaşılır şekilde açıkladı ve aklımda hiçbir soru işareti bırakmadı.
Sistemin neden ve nasıl çalıştığını açıkladığında bende neyin eksik olduğunu anladım.
Bilinçaltımdaki kalıpların kırılma sürecine nasıl gireceğimi hatta ona para vermek istemiyorsam bile bu zorlu süreci nasıl geçeceğimi ilk kez cömertçe anlatan bir eğitmene rastladım.
Ben bu süreçte onlardan yardım almayı seçtim ve 3 bireysel seans yaptık şimdilik.Ve devam edicem...
Sonuca vardığımda da size bildiricem.
Tavsiyeme gelince bu işe yeni başlayanlar için ihtiyaç duydukları acı verice konular olduğunu biliyorum.Ve aklımda bir söz vardır ''İnsanlar acıdan delirir ama herkes onların sadece delirdiğini görür'' diye.Bu nedenle önce size bu sürece kitaplarla başlamanızı
1-NİL GÜN - ÇEKİM YASASI
2-R. ŞANAL - KUANTUM SIÇRAMA
3-R.ŞANAL - KUANTUM TİPOLOJİ
4-PAUL MCKENNA - HAYATINIZI 7 GÜNDE DEĞİŞTİRİN (DESTEK)
5-R. ŞANAL KUANTUM DÜŞÜNCE TEKNİĞİ
6-GREG BREADDEN - İLAHİ MATRİX
7-SEDA DİKER - ASLINDA GİDEN ERKEK YOKTUR

kesinlikle tavsiye ederim.Gidin ama kendinize de inanin umutlu olun, ben gittim .Evden disari çikamiodum.Elim ayagim titriyodu, carpinti , basdönmesi... Elhamdülillah çok faydasini gördüm.

Merhaba. Çok sevindim fayda görmenize siz başlıkta daha önce yazmamışsınız sanırım, regresyon terapisi midir bahsettiğiniz şey? Bir de kime gittiniz acaba? Bende de bahsettiklerinizin aynısı olmasa da benzer denebilecek bazı sıkıntılar var.

merhaba, çok memnun oluruz paylaşırsanız. 3 seans dediğiniz regresyon seansı mı yoksa normal görüşme mi gerçekleştirdiniz? var mı bir iyileşme durumunuzda?

Seda Diker'de Hipnoz Uzmanı aslında hemde çok iyi yerlerde eğitimi almış biri ama kendisi bize artık Hipnoz'un modasının geçtiğini söyledi.
Regresyon kelimesini ben kullanmayı tercih etmiyorum çünkü regresyon terapisinin ne olduğunu öğrendiğimde Şanal Hoca'nın yaptığı çalışmaların ve Lotus Kadınlar Kulübünde yapılan çalışmaların regresyon terapisine çok benzediğini farkettim ama kimseye regresyon terapisi için gitmediğimden dolayı,seansta olaylar nasıl gelişiyor bilmiyorum.
Çok ayrıntıya girmediğim için gerçekten içim rahat değil ama sizide sıkmak istemediğim için uzun uzun yazılar yazmak istemedim ama durumumu anlamanız için somut sadece BİR örnek vericem oysaki çok güzel bir hayatım olmasına rağmen birçok insana göre benim çocukluğumdan itibaren hep aradığım şeyler vardı ve bu çok rahatsız edici.
Gelelim örnek vereceğim durumuma,
Güzel biriyim,sağlıklıyım,zekiyim ama ilk zamanlarda babamın ölüm tramvasına bağladığım,daha sonra şiddetlenen bir özgüven kaybım vardı.Bu halim okadar şiddetli hale geldiki aynada kendime baktığımda iğrenç biri görüyordum.Oysaki bilinçli olarakta ne kadar kendim için şükretmem gerektiğininde farkındaydım.Sürekli güzelleşmek için çaba sarfetmeye başladığım halde yaptığım uygulamalarda beni asla tatmin etmiyordu sonunda bir doktor (ayrıca oda müthiş bir insandır ilk seansta 1.5 saat boyunca benimle konuşup ardından co2 ve fraxel lazer işlemini cildime uygulamıştır.ALİ KERİM DİLER) bana bunun Body Distortion denen bir rahatsızlık olduğunu söyledi.Yani aynada gördüğüm kişi ile bedenim arasında bağlantı kopukluğu.Sürekli çirkinim çirkinim,şişmanım şişmanım diye dolaşan biriyken.
Seda Diker'in yönlendirdiği psikolog hanımla yaptığımız onların Topraklanma diye tabir ettiği ilk seanstan sonra kendime güvenim geldi.Kendime güvenimin gelişinden dolayı ilk kez metrobüse bindim.Ve topluluk içindeyken kimseyi umursamadan kimseden saklanmaya çalışmadan gülerek telefonla konuştum.Şuan hayatımın kilo zirvesine vardığım halde hiç rahatsız değilim ve aynaya baktığımda kalın bacaklarıma ve göbeğime rağmen ince belimi güzel tenimi gözüm görüyor.(Şuan aklıma gelen ilk gelen örnek bu kısaca)
Üstüne üstlük bu 3 seansımda gerçekten mucizevi bir yolda yürüdüğümü hissediyorum oysaki ben birçok kişiye garip gelebilecek bu çalışmaları yapmış ve alışmış biriyim.
Size bile saçma gelebilecek olan sorularınıza dahi cevap vermeye çalışırım deneyimlerim kadarıyla. Sevgilerimle

ben regresyon terapisi ile hayata daha olumlu bakmayı ve kapalı alan yukseklık ve su korkularımı yendım bence herkesın bu deneyımı yaşaması gerek

Bence çaresizseniz çare sizsiniz sözünü unutmamak lazım. Bu tarz şeyler insanı etkisi altına alıyor. Bende bi ara ruhun bedenden çıkıp istediği yere gidebilmesi ve göz rengini değiştirebilme seanslarini araştırdım ve bian kendime geldim. Arkadaşlar dikkat edin

Merhaba, ben danışmanlara ulaşarak stres üzerine hipnoterapi seanslarına katıldım. Gerçekten bilinç altı yönetimi denilebilir. Çok farklı bir deneyimdi ve farklı bir gözle bakıyordum. 8 Seansın sonunda otohipnoz olarak adlandırılan yetiyi edindim ve gerçekten işe yarıyor. İlk 2 seansta hipnozla tanışıklık sürecini atlattım. Ancak sonrası gerçekten çok şeyi değiştirdi. Sorusu olan varsa yanıtlarım özelden

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

8 seans uzun ve çok masraflı olur diye düşünüyorum. Ben öyle bir bütçe ayıramam açıkçası. Ama yine de otohipnoz becerisini kazanma süreciniz ve ne şekilde faydalandığınız konusunda bilgi verebilirseniz ben memnun olurum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşimin evlendiğimizden beri 2 senedir sertleşme sorunu var. gitmediğimiz ürolog psikiyatr kalmadı. en son hipnozla tedavi denemeye karar verdik ama burak bey artık hipnoz yapmıyormuş.Başka cinsel konularda hipnoz uygulayan doktor tavsiye edebilir misiniz?

Merhaba
Ben daha yeni dün gittim cinsellikle ilgili probleme de baktığını biliyorum internette de araştırdım kendisini sadece belli bir boşalma var ve kendimi mutlu hissediyorum şunu unutmayın arkadaşlar kime giderseniz gidin sorun sizin eğer gerçekten isterseniz her sorunla başedebilirsiniz ben dün bunu anladım dr un ismi Fatih güven ben ilk defa gittim ve sorunumun çözüldüğünü söledi kendisinden çok memnun kaldım inşallah sizde de faydası olur

Hipnoterapiye giden arkadaslar sonradan deneyimlerini guncellese cok harika olur..insan umutla okuyor ama sonra iyi/kötü geri dönütleri goremeyince ya da doktor ismi göremeyince yine arayislara giriyor..aylardir iyi bi uzman ariyorum ve hala o iyi uzman kimdir bulamadim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…