tekrar merhaba, sizleri unutmadım merakla beklediğinizi biliyorum kızlar :) fakat araya tatil girdi biraz maddiyat biraz da korkularla boğuştuktan sonra yarın ilk hipnoterapi seansına gidiyorum sabah 10 da 2 saat sürücek :) vee ben çok heyecanlıyım. yaptığım ilk görüşmede uzman 3 kişiyle birden çalışmam gereceğini söyledi sanırım durumum vahim dedim ama güldü bana benden kötülerde varmış :) biri cinsel terapi çünkü organzm olamıyorum sebebini kendi içimde bulamadım fiziksel bir sorunum olduğunu sanmıyorum :) öyle taciz vs.yaşamadım sanırım cevabı transda bulucaz diğeri anne baba travması üzerine babamı 5 yaşında kaybettim belki ilişkilerimi bu etkiliyordur bilemiyorum diğeride ilişki ve flört üzerine tabi :)
çok merak ediyorum yarın hipnoz olabilicekmiyim diye herkez olamıyormuş ve farkındalıkla alakalıymış bunuda gidince anlıycam... diğer yandan sonradan yaptığım araştırmalarda türkiye transa giren kişilerin deneyimlerini yazdığı bir platform buldum fakat hayatlarındaki değişiklik ne ölçüde ne kadar doğru ne kadar yansız pek anlıyamadım görüşme sırasında uzmanın dediğine göre kuantum çekim yasası evet doğru olumlamalar evet geçerli fakat döngü şu şekilde işliyor. ne kadar olumlama yaparsanız yapın eğer bilinç altındaki korkularınız sizi engelleyecek bir enerji yayıyorsa olumlamalarda bir işe yaramıyor önce kendinizi bilinçaltınızı ikna etmeniz lazım ki o da beynin alfa konumundayken mümkün örneğin çocukların karakterlerinin 0-9 yaş arası oturması gibi kendine güven suçluluk hissi vb. bu yüzden bilinçaltına telkin verebilmek için önce beyni alfa dalgaları boyutuna getirmek
gerekiyor bu da hipnoz sırasında ve uykuya dalmadan önceki son safhada olabiliyor...yarın ola hayırola :)
Ben 5 seans gittim arkadaşlar. Hem gereksiz yemek yeme alışkanlığım düzeldi hem de içimdeki sıkıntılar ve huzursuzluklar oldukça azaldı. İyiki de gitmişim.... Sanırım bu sizin iyileşme arzunuz ve hipnoza vereceğiniz yanıtla ilgili. Benim terapistimin seansları 150 TL idi ve kesinlikle uygun bir fiyat bence. Çünkü açıkçası o kadar psikoloğa ve psikiyatriste gittimki ve hiç fayda görmedim. 350 TL seans ücretleri ödediğim insanlar oldu, beni sadece 20 dakika dinleyip elime ilacı verdi....
İşe yaramayanlar için üzgünüm ama hipnoz bence kişiden kişiye değişiyor. En son olarak çok sevdiğim bir arkadaşıma tavsiye ettim. Kendisi sorununu benimle paylaşmak istemedi ama çok mutsuz görünüyordu... iki hafta sonra görüştüğümüzde yüzünde güller açıyordu. Ona terapistiğimi tavsiye ettiğin için teşekkür edip durdu.......
herkeze merhaba, sabah erkenden uyanıp büyük bir heyecanla yola çıktım bir arkadaşımda o gün gideceğimi bildiğimden seansdan çıktığımda yanımda olmak için beni bekledi.Enteransan bir tecrübeydi ve zihnimdeki pek çok soruya cevap bulabildim 5 seans daha gitmek üzere şimdiden randevularımı ayarladım.Nasıl anlatırımda hepinizin merakını giderebilirim diye düşünüyorum :) öncelikle koltuğa oturdum uzmanın elinde ilk gün gittiğimde anlattığım şeylerin yazılı olduğu dosyam vardı kendisi huzur veren ve beni anladığına inandığım kendimi yanında rahat hissettiğim bir bayandı.kısa bir konuşma sonrası beni hipnoza sokmak için çalışmaya başladı rahat bir koltuğa uzandım gözlerimi kapattım dikkatimi nefesime verdim söylediği şeylerin hepsini zihnimde canlandırdım hipnoz damıyım acaba derken sorduğu bir soruyla gözümün önünde beliren şeyleri görmeye başlayınca bir çocuk gibi ağlamaya başladığımda anladım ki hipnozdayım.Birde şöyle bişey oldu bende ağlıyorum fakat sorduğu sorulara konuşmak istesemde ilk başlarda cevap veremedim boğazım düğümlendi sanki , tepki veremiyorum buyüzden çok uğraşmak zorunda kaldı benimle kendimi gerçek yaşamımda sıkmaktan ve içime atmak boğazçakralarım tıkalıymış ve tepki mi veremediğimi söyledi seans sonrası ve inanın bu gerçektede böyle.duygusal durumlarda ben tepkimi gösteremem üniversi mezunu kariyer sahibi düzgün bi çevrem var fakat bazen bir bakıyorum mutluluğumu bile gösteremeyen biri olup çıkıyorum.Seansdan sonraki ilk değişiklik bu konuda oldu desem yeridir ilk fark edende ablam oldu daha hiç bişey bilmiyordu ki sen de bi farklılık var dedi söylediğine çok güldüm benim le ilk defa sohbetimden zevk almış yüzüme söyledi bu ayrı bir komedi tabi ben çok güldüm :)) sonra annem ile ilgili ilişkimiz hakkında gelen görüntüler enteransı ve uzmanın dediğine göre ben değiştikçe o da değişicekmiş ve sanırım öyle oluyor :) yaklaşık 2 saat sürdü çok ağladım çok hırpaladı beni seans sonrası ilk gün bu kadar üzerine gelmiycektim ama konuşturamadım sonrasında bi oh diyebildin dedi gerçektende nefes aldığımı hissettim birde regresyonla ilgili hayat karmam da vicdab azabı ile ilgili birşey var bunu seansdan çıktığımda ben söyledim çünkü öyle hissettim hipnozda bana söylediğide zaten hayat karman bu senin kim bilir ne halt ettin dedi :)))) sanırım katlettim,
En önemlisi gerçekten iyiyim ve enerjimdeki değişikliği hissediyorum arkadaşlarım hissediyor bunu söylüyorlar bana ve sevgilime sarıldığımdaki hissettiğim huzur duygusu bi değişik :) seans sonrası psikolojik mi hissettiklerim bilemiyorum ama inanın bana bugüne kadar içtiğim pek çok antideprasandan ii geldi diyebilirim,
herkeze sevgiler
Arkadaşlar benim gittiğim terapiste bu güne kadar sayısız arkadaşımı göderdim ve hepsi adeta ağızları açık geldi. Bence hipnoz yaptırmak isteyen arkadaşlar kesinlikle bu yöntemin işe yaradığını bilsinler. Hepinize huzur dolu bir yaşam diliyorum.... Bu arada bir arkadaşımız merak etmiş kime gittiğimi burada reklama girmesin diye ismini yayınlamıyorum ama araştırıp bulmak isteyenler için şöyle söyleyeyim. Benim gittim terapist bey eğitimini Kanada'da almış. Kendisi İzmir'de. Google'da aratırsanız büyük ihtimal rastlarsınız. Tekrar sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?