hipnoterapi ile bilinçaltı kodlama yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen?

mentos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
3
3
36
İstanbul
Merhaba bayanlar, ben 30 yaşında bekar bir bayanım uzun zamandan beri kuantum,hipnoz ve bilinçaltını araştırıyorum.Beni buna yönlendiren yaşadığım bazı sorunlar oldu aslında tekrarlayan hayat kalıpları aynı türden ilişkiler, her ilişkide aynı şekilde bitişler ayrılıklar falan...Uzun zamandır kendimi toparlıyamadım ve hayat kalitemi etkilediğini anladığımdan beri böyle bir şeyi denemeye karar verdim,özel bir klinikte internette de sık sık adı geçen bir bayan ile görüşmeye gittim,kendisi 2 saat boyunca beni dinledi ve bazı tespitlerde bulunduk çocukluktan başlıyarak genç kızlık dönemine kadar geçen yaşanmış herşey üzerinde tespitler ve yorumlar da bulundu.En kısa zaman da seanslara başlamaya karar verdik.Yanlız araştırmalarım sırasında bu yöntemi kullanan hipnoterapistlerin sitelerinde yaşanmış örnekler olmasına karşın Türkiye de bu yöntemi kullanan kişilerin bu tip sosyal platformlarda pek yazı yazmadıklarını gördüm.Amerikada alternatif tıp olarak Yasal düzenleme ile kullanılmasına karşın Türkiye de hipnoz ile ilgili yasal bir düzenleme bulunmuyor.Bu yüzden olsa gerek sanırım kimse yaşadığı tecrübeleri yazmamış,yorum yapanların çoğuda ya 3 seans ya da 4 seans devam edenler benim görüştüğüm hipnoterapist zaten böyle bir şeyin hemen olmayacağını en az 6 ay en fazla 1 sene içinde gelişme göstereceğini çünkü bilinçaltının aldığı bu telkinleri kabul etmesininde bir süresi olduğunu kabul etmesi için sürekliliğin olması gerektiğini açık açık konuştu benimle.Sanırım insanlar hipnoz hakkındaki önyargıdan olsa gerek bu tip tecrübelerini paylaşmak istemiyor ya da ben rastlıyamadı.Bende önümüzdeki günlerde başlıyacak seanslarımla ilgili hem sizleri bilgilendirmek hemde gelişmeleri yazarak takip edebilmem için böyle bir konu başlığı açtım.Umarım hepimiz için faydalı olur benim için dua edin çok heyecanlanıyorum inş.herşey güzel olucak...

merhaba, ben de bir süredir hipno terapi ile ilgili yazıları araştırıyorum internette. Sizinde bahsettiğiniz gibi bu deneyimi yaşayanlarla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadım.İnsanı ürküten ve çok kişisel bir konu olduğu için olabilir. Ben bir ara televizyonda bir uzmanı izledim.Ama ne uzmanı olduğunu ve hangi tekniği kullandığını hatırlamıyorum.Bir hastasını programa çıkarmıştı.Bilinç altını kodlayarak heyacanlı yapısından kurtulmasını sağlamış.Bunu deneyimleyen kişi bizzat anlattı ve canlı yayaında o uzman o kişinin elinde bazı noktaları kullanarak uyutmadan onun biliç altına girdi ve bazı telkinler verdi. Bu esnada hipnoterapi uygulana kişi hiç bir şey olamamış gibi gayet kendinde bir şekilde konuşmaya devam ediyordu.Bir süredir bu uygulamalara katıldığını ve topluluk önünde çok rahat olduğunuu ve artık utanmadan kendini ve düşüncelerini rahatlıkla ifade edebildiğini söyledi.Bu tekniği çok mearka ediyorm ama adını bilmedğim için nerden bşlıyacağımı da bilmiyorum.Yanlış ellerde zarar görmekten korkuyorum.Benimde şiddetle ve acilen böyle bir tedaviye ihtiyacım var.O yüzden tecrübelerini dörtgözle bekliyor olacağım.Umarım herşey iyi olur.Ve lütfen bizi bilgilendirmeyi unutmayın.Ben yabancı ortamlarda ve topluluk önünde konuşamıyorum, yüzüm kızarıyor kalbim çok hızlı atmaya başlıyor.Bunu istesemde kontrol edemiyorum. Ve bu da işimdeki başarımı etkiliyor.Acilen yardıma ihtiyacım var.

Ülkemizde korkulan bir konu bu evet. Okumuyoruz, nedeni bu :) Yalnız bu işin uzmanından yardım alın, gerçi araştırdığınız için biliyorsunuzdur yanlış yapılan hipnozun kötü etkileyeceğini. Gelişmeleri buraya da yazın lütfen.

çok ama çok dikkatli olmanızı öneririm
hipnoterapide sonuc almak diger yöntemlere göre daha zordur ve gerçekten uzun seanslar gerektirir
çok bol paranız varsa evet devam edin
aksi takdirde ben hipnoterapinin türk halkının gelir düzeyi ve yaşam alıskanlıklarına uygun olmadıgını düşünüyorum
talep edilen senas ücretleri çok fazla

bir garanti veremiyorlar ve bazen hiptoterapi senasları kişilerin psikolojisine zarar verebiliyor
son çare olarak düşünürdüm ilk çare değil

maalesef 5 seans katıldım asla işe yaramadı....sadece beni dinledi hiç yorumsuz üstelik tepkisiz olması beni delirttti.Pişman oldum gittiğime((

Hiç bir işe yaramadı 5 seans gittim.Sonuç 0
sadece dinliyor uzman ve yorumsuz sadece hayatı kabul et dediyemin ederim uçacaktım adama hipnozun etkisioldu diye ((((((((((((

tekrar merhaba, sizleri unutmadım merakla beklediğinizi biliyorum kızlar :) fakat araya tatil girdi biraz maddiyat biraz da korkularla boğuştuktan sonra yarın ilk hipnoterapi seansına gidiyorum sabah 10 da 2 saat sürücek :) vee ben çok heyecanlıyım. yaptığım ilk görüşmede uzman 3 kişiyle birden çalışmam gereceğini söyledi sanırım durumum vahim dedim ama güldü bana benden kötülerde varmış :) biri cinsel terapi çünkü organzm olamıyorum sebebini kendi içimde bulamadım fiziksel bir sorunum olduğunu sanmıyorum :) öyle taciz vs.yaşamadım sanırım cevabı transda bulucaz diğeri anne baba travması üzerine babamı 5 yaşında kaybettim belki ilişkilerimi bu etkiliyordur bilemiyorum diğeride ilişki ve flört üzerine tabi :)
çok merak ediyorum yarın hipnoz olabilicekmiyim diye herkez olamıyormuş ve farkındalıkla alakalıymış bunuda gidince anlıycam... diğer yandan sonradan yaptığım araştırmalarda türkiye transa giren kişilerin deneyimlerini yazdığı bir platform buldum fakat hayatlarındaki değişiklik ne ölçüde ne kadar doğru ne kadar yansız pek anlıyamadım görüşme sırasında uzmanın dediğine göre kuantum çekim yasası evet doğru olumlamalar evet geçerli fakat döngü şu şekilde işliyor. ne kadar olumlama yaparsanız yapın eğer bilinç altındaki korkularınız sizi engelleyecek bir enerji yayıyorsa olumlamalarda bir işe yaramıyor önce kendinizi bilinçaltınızı ikna etmeniz lazım ki o da beynin alfa konumundayken mümkün örneğin çocukların karakterlerinin 0-9 yaş arası oturması gibi kendine güven suçluluk hissi vb. bu yüzden bilinçaltına telkin verebilmek için önce beyni alfa dalgaları boyutuna getirmek gerekiyor bu da hipnoz sırasında ve uykuya dalmadan önceki son safhada olabiliyor...yarın ola hayırola :)

Siz hangi doktora gideceksiniz? Yarin yasadiklarinizi yazar misiniz?
Ben simdiye kadar bir cok kere hipnoterapi yaptirdim, kendi kendime otohipnoz da yapiyorum.
En son regresyon terapisi yaptirdim hafta türkiyeye gidiyorum istanbula iki seans daha alicam.
Bir detrasa giren kisilerin tecrübelerini yazdigi platformun adini yazabilirmisiniz?
Tesekkür ederim, cevabinizi heyecanla bekliyorum.

Ben 5 seans gittim arkadaşlar. Hem gereksiz yemek yeme alışkanlığım düzeldi hem de içimdeki sıkıntılar ve huzursuzluklar oldukça azaldı. İyiki de gitmişim.... Sanırım bu sizin iyileşme arzunuz ve hipnoza vereceğiniz yanıtla ilgili. Benim terapistimin seansları 150 TL idi ve kesinlikle uygun bir fiyat bence. Çünkü açıkçası o kadar psikoloğa ve psikiyatriste gittimki ve hiç fayda görmedim. 350 TL seans ücretleri ödediğim insanlar oldu, beni sadece 20 dakika dinleyip elime ilacı verdi....
İşe yaramayanlar için üzgünüm ama hipnoz bence kişiden kişiye değişiyor. En son olarak çok sevdiğim bir arkadaşıma tavsiye ettim. Kendisi sorununu benimle paylaşmak istemedi ama çok mutsuz görünüyordu... iki hafta sonra görüştüğümüzde yüzünde güller açıyordu. Ona terapistiğimi tavsiye ettiğin için teşekkür edip durdu.......

herkeze merhaba, sabah erkenden uyanıp büyük bir heyecanla yola çıktım bir arkadaşımda o gün gideceğimi bildiğimden seansdan çıktığımda yanımda olmak için beni bekledi.Enteransan bir tecrübeydi ve zihnimdeki pek çok soruya cevap bulabildim 5 seans daha gitmek üzere şimdiden randevularımı ayarladım.Nasıl anlatırımda hepinizin merakını giderebilirim diye düşünüyorum :) öncelikle koltuğa oturdum uzmanın elinde ilk gün gittiğimde anlattığım şeylerin yazılı olduğu dosyam vardı kendisi huzur veren ve beni anladığına inandığım kendimi yanında rahat hissettiğim bir bayandı.kısa bir konuşma sonrası beni hipnoza sokmak için çalışmaya başladı rahat bir koltuğa uzandım gözlerimi kapattım dikkatimi nefesime verdim söylediği şeylerin hepsini zihnimde canlandırdım hipnoz damıyım acaba derken sorduğu bir soruyla gözümün önünde beliren şeyleri görmeye başlayınca bir çocuk gibi ağlamaya başladığımda anladım ki hipnozdayım.Birde şöyle bişey oldu bende ağlıyorum fakat sorduğu sorulara konuşmak istesemde ilk başlarda cevap veremedim boğazım düğümlendi sanki , tepki veremiyorum buyüzden çok uğraşmak zorunda kaldı benimle kendimi gerçek yaşamımda sıkmaktan ve içime atmak boğazçakralarım tıkalıymış ve tepki mi veremediğimi söyledi seans sonrası ve inanın bu gerçektede böyle.duygusal durumlarda ben tepkimi gösteremem üniversi mezunu kariyer sahibi düzgün bi çevrem var fakat bazen bir bakıyorum mutluluğumu bile gösteremeyen biri olup çıkıyorum.Seansdan sonraki ilk değişiklik bu konuda oldu desem yeridir ilk fark edende ablam oldu daha hiç bişey bilmiyordu ki sen de bi farklılık var dedi söylediğine çok güldüm benim le ilk defa sohbetimden zevk almış yüzüme söyledi bu ayrı bir komedi tabi ben çok güldüm :)) sonra annem ile ilgili ilişkimiz hakkında gelen görüntüler enteransı ve uzmanın dediğine göre ben değiştikçe o da değişicekmiş ve sanırım öyle oluyor :) yaklaşık 2 saat sürdü çok ağladım çok hırpaladı beni seans sonrası ilk gün bu kadar üzerine gelmiycektim ama konuşturamadım sonrasında bi oh diyebildin dedi gerçektende nefes aldığımı hissettim birde regresyonla ilgili hayat karmam da vicdab azabı ile ilgili birşey var bunu seansdan çıktığımda ben söyledim çünkü öyle hissettim hipnozda bana söylediğide zaten hayat karman bu senin kim bilir ne halt ettin dedi :)))) sanırım katlettim,
En önemlisi gerçekten iyiyim ve enerjimdeki değişikliği hissediyorum arkadaşlarım hissediyor bunu söylüyorlar bana ve sevgilime sarıldığımdaki hissettiğim huzur duygusu bi değişik :) seans sonrası psikolojik mi hissettiklerim bilemiyorum ama inanın bana bugüne kadar içtiğim pek çok antideprasandan ii geldi diyebilirim,
herkeze sevgiler

Bende uzun zaman araştırdım.Pahalı geldi seanslar.250-300tl dediler.Birde güvenimi sağlayacak biri olsun istiyordum dr.Bu yazıyı görünce açıkçası heyecanlandım.Hangi dr gidiyorsunuz.Seans ücreti nedir.Ben öncelik sigara için gitmek istiyorum.Bu konuda çalışması varmı.Giden arkadaşlarda paylaşırsa sevinirim.

Ben istanbuldayım.Hangi dr gittiniz acaba.

selam,

doktorunuz olan bayan gerçek anlamda tıp doktoru değil sanırım. saba tümer in programında da sık sık gördüğüm iki isimli hatta isimlerdeki harflerinenerjisinden kişiyi yorumlayan, böyle kuantum koçu fln olan bi kadın mı? bağdat caddesinde bir ofisi var sanırım..?

Sanırım mentos81 ın gıttıgı terapist Nişantaşında,bende gittim ve anlattıklarıyla uyuşuyor.Ama ben değiştirme kararı aldım Saba Tümer'e çıkan ,isim analizi yapan kişiyi düşünüyorum bakalım.

Arkadaşlar benim gittiğim terapiste bu güne kadar sayısız arkadaşımı göderdim ve hepsi adeta ağızları açık geldi. Bence hipnoz yaptırmak isteyen arkadaşlar kesinlikle bu yöntemin işe yaradığını bilsinler. Hepinize huzur dolu bir yaşam diliyorum.... Bu arada bir arkadaşımız merak etmiş kime gittiğimi burada reklama girmesin diye ismini yayınlamıyorum ama araştırıp bulmak isteyenler için şöyle söyleyeyim. Benim gittim terapist bey eğitimini Kanada'da almış. Kendisi İzmir'de. Google'da aratırsanız büyük ihtimal rastlarsınız. Tekrar sevgiler...

[/hmmm..İzmirde mi yaşıyor kendisi?

Evet İzmir'de yaşıyor. Şimdi isim vermek yanlış olmasın diye vermedim. Ama ilk ismini veriyim belki google'da bulursunuz. Burak bey. Ben baktım Hipnoz İzmir yazınca çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…