Merhaba bayanlar, ben 30 yaşında bekar bir bayanım uzun zamandan beri kuantum,hipnoz ve bilinçaltını araştırıyorum.Beni buna yönlendiren yaşadığım bazı sorunlar oldu aslında tekrarlayan hayat kalıpları aynı türden ilişkiler, her ilişkide aynı şekilde bitişler ayrılıklar falan...Uzun zamandır kendimi toparlıyamadım ve hayat kalitemi etkilediğini anladığımdan beri böyle bir şeyi denemeye karar verdim,özel bir klinikte internette de sık sık adı geçen bir bayan ile görüşmeye gittim,kendisi 2 saat boyunca beni dinledi ve bazı tespitlerde bulunduk çocukluktan başlıyarak genç kızlık dönemine kadar geçen yaşanmış herşey üzerinde tespitler ve yorumlar da bulundu.En kısa zaman da seanslara başlamaya karar verdik.Yanlız araştırmalarım sırasında bu yöntemi kullanan hipnoterapistlerin sitelerinde yaşanmış örnekler olmasına karşın Türkiye de bu yöntemi kullanan kişilerin bu tip sosyal platformlarda pek yazı yazmadıklarını gördüm.Amerikada alternatif tıp olarak Yasal düzenleme ile kullanılmasına karşın Türkiye de hipnoz ile ilgili yasal bir düzenleme bulunmuyor.Bu yüzden olsa gerek sanırım kimse yaşadığı tecrübeleri yazmamış,yorum yapanların çoğuda ya 3 seans ya da 4 seans devam edenler benim görüştüğüm hipnoterapist zaten böyle bir şeyin hemen olmayacağını en az 6 ay en fazla 1 sene içinde gelişme göstereceğini çünkü bilinçaltının aldığı bu telkinleri kabul etmesininde bir süresi olduğunu kabul etmesi için sürekliliğin olması gerektiğini açık açık konuştu benimle.Sanırım insanlar hipnoz hakkındaki önyargıdan olsa gerek bu tip tecrübelerini paylaşmak istemiyor ya da ben rastlıyamadı.Bende önümüzdeki günlerde başlıyacak seanslarımla ilgili hem sizleri bilgilendirmek hemde gelişmeleri yazarak takip edebilmem için böyle bir konu başlığı açtım.Umarım hepimiz için faydalı olur benim için dua edin çok heyecanlanıyorum inş.herşey güzel olucak...