merhabalar bundan 3 ay önce saç dökülmesi şikayetiyle doktora gittim cildiye doktorum birsürü kan tahlili istedi nitekim birkaç gün sonra sonuçları doktora götürdüğümüzde suratı düştü bir dahiliyeye gösterin dedi gösterdik ve doktor yanımdaki eşimi dışarı çıkararak beynimde hipofiz tümörü olabiliceğini söledi yııldık doktoru mahkemeye bile vermeyi düşündük sonuçta bu direk vede pat diye hastaya sölenecek birşey değildi ertesi gün beyin cerrahıyla görüştük tomografide tümör çıktı aynı gün emar çekilincede boyutu ortaya çıktı ewet artık emindik hastalığım öle basit bişey değildi....her insanda en fazla 25 olan prolaktin hormonu bende 75,99 du ve troidlerimde çok yüksekti guatırımda yavaş şuanda 3 aydır ilaç kullanıyorum hiçbi sonuç alamadım göğüslerimde şişme,baş dönmesi,halsizlik,mide bulantısı,saç dökülmesi,aşırı kilo alma ve günlerce süren baş ağrım var ilerki boyutlarda göz sinirlerindede bozulma olucak dediler 2 gündür buda gerçekleşmeye başladı ama doktorlar hala bişey yapmıyolar bilmiyorum sonum ne olucak buda yetmezmiş gibi vajinal kuruluk şikayetiyle geçen hafta bir kadın doğum uzmanına gittim buda bu hastalıktan kaynaklanıyomuşve bu durumda çocuk sahibi olamazmışım ameliyatım çok acılı ve zor buna bile razıyım ama buda kesin sonuç dğil morelmen bitmiş vaziyetteyim daha 5 aylık ewliyim sürekli hastayım kimseye şikayetimi anlatamıyorum insanlar artık bugünde bu rahatsızlığım çıktı diyince acayip acayip bakıo suratıma bu konuda dertleşmeye çok ihtiyacım var...