Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim .Ben troid ameliyati oldum atom tedavisi gordum aradan 3 sene gecti hipertiroidim ayrica troid ca yim ve su an bebek sahibi olmak istiyoruz.hem kadin dogum hemde endokrin esliginde muayenelerim suruyo Benim durumumdaki arkadaslara basimdan gecenleri anlatcam. Benim basimdan sagligimla ilgili cok seyler gecti ama cok Sukur su an iyiyim Rabbime binlerce sukurler olsun. Dr lar Artik gebe kalman için bir sakinca yok diyene kadar bekledim tsh degerim t3 ve t4 degerlerim ilacimin dozunu degistirerek duzene girdi tam o ay korunmayi birakacaktikki gozumdeki buyume bebegimizi ertelememize sebep oldu trab kan degerim 0-9 arasinda olmasi gerekken 300 Olmus Buda gozumde buyumeye yol acti neyseki deger gittikce dusuyo endokrin dr bi sakinca gormedi bu ay korunmayi biraktik ve Ben 25 agustosta regl olmak gerekirken regl tarihimdem 6 gun once lekelenme geldi iki gun sonar meerkat an test yaptim ikinci cizgi silikti tutunma kanamasi diye dusundum ve 22 agustosta camurumsu bir sekilde kanama geldi regl oldum bu arada tsh degerim 0,077 acaba tsh degerim düşük oldugu içinmiydi bunu yarin endokrin dr gidip ogrencem ve buraya gun gun yazcam Benim gibi olan arkadaslara bilgi olsun