- 17 Eylül 2014
- 2.457
- 2.484
- 333
- Konu Sahibi Maviiiii000
Hipertiroid geçici mi yoksa ömürboyu devam eden bir hastalık mı? Tehlikeleri olumsuz etkileri neler?Bu hastalık hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten belirtilerini araştırabilirsiniz. Orada yazan çoğunun bende olduğunu farkettim. 4 senedir 6 ay arayla kontrole gittim. En sonunda kan tahlillerimden ortaya çıktı.Bende doktora gitmeyi dusunuyorum bunun icin.Ne gibi belirtileri oldu sizde?
Halsizlik, aşırı yorgunluk, çarpıntı bende olanlarBende doktora gitmeyi dusunuyorum bunun icin.Ne gibi belirtileri oldu sizde?
Evet bende de bu belirtiler var arasstirdigimda gormustum.doktora gitsem iyi olacak..Halsizlik, aşırı yorgunluk, çarpıntı bende olanlar
inşallah. Kan tahliliyle sonuç çıkıyor sizede geçmiş olsunEvet bende de bu belirtiler var arasstirdigimda gormustum.doktora gitsem iyi olacak..
Sizede gecmis olsun insallah omur boyu suren bir rahatsizlik degildir..
Sık görülen belirtiler ani kilo alımı/yada alınamaması,saç dökülmesi,sinirlilik,halsizlik,kalp çarpıntısı,unutkanlık,ellerde titreme,kabızlıkda olabiliyor bazı durumlarda,üşüme,ellerde titreme,yorgunluk olduğu için sürekli uyuma isteği vs bu belirtiler sadece tiroid değil vitaminsizlik ve kansızlık durumlarında da olabiliyor.Sanırım ilaca başlAYalı 10 yıl civarı oldu yada olacak.Evet bende de bu belirtiler var arasstirdigimda gormustum.doktora gitsem iyi olacak..
Sizede gecmis olsun insallah omur boyu suren bir rahatsizlik degildir..
ilaç devamlı mı kullanılıyorSık görülen belirtiler ani kilo alımı/yada alınamaması,saç dökülmesi,sinirlilik,halsizlik,kalp çarpıntısı,unutkanlık,ellerde titreme,kabızlıkda olabiliyor bazı durumlarda,üşüme,ellerde titreme,yorgunluk olduğu için sürekli uyuma isteği vs bu belirtiler sadece tiroid değil vitaminsizlik ve kansızlık durumlarında da olabiliyor.Sanırım ilaca başlAYalı 10 yıl civarı oldu yada olacak.
Benim bildiğim evet doktorum ömür boyu kullanacaksın dedi.3 ayda bir gidiyorum değerler değişiyor mesela değerine göre günde 1.5 hatta 2 ye bile çıkıyor aç karnına şuan 1 içiyorum .ilaç devamlı mı kullanılıyor
bende aç karnına 2 içiyorumBenim bildiğim evet doktorum ömür boyu kullanacaksın dedi.3 ayda bir gidiyorum değerler değişiyor mesela değerine göre günde 1.5 hatta 2 ye bile çıkıyor aç karnına şuan 1 içiyorum .