Korkutmak amaçlı değil sadece tavsiye amaçlı deneyimimi paylaşmak istiyorum. Ben keşke bu operasyonu olmadan önce böyle bir yazı ile karşılaşsaydım diyorum. 6.50 miyop 0.75 ve 1.00 astigmat civarı numara ile operasyona girdim. Ameliyatın gecesinde ve ertesi gününde hiç bir şikayetim olmadı görüşüm çok güzeldi fakat 2. Gün gözlerim aşırı kuruluktan kapandı asla açamadım. Zaruri ihtiyaçlarımı bile kendim karşılayamadım. Doktora gittğimde korneamın ödem yaptığını söyledi.damlaların sıklığını artırdı gözlerimi açabilmeye başladığımda hiç bir şey göremiyordum buzlu bir camın arkasından bakar gibiydim. Damla ile tedavi uygulandı bir hafta içinde gözümün önündeki buzlu görüntü dağıldı fakat o damlaları kullanırken gözlermde ışık çakmaları oldu ve gözlermde uçuşan cisimler oluştu. Ve gözlerimde 1 derece miyop kaldı 1.5 astigmat oluştu. Ameliyata girdiğimde astigmat derecem daha düşüktü. Ameliyattan sonra arttı. Şu an gözümün önünde asla ve asla temiz bir görüntü yok. Gözlerimde uçuşan cisimler oluştu.İnternete uçuşan cisimler yazarsanız dünyayı nasıl gördüğümü anlayabilirsiniz. Ve tedavisinin olmadığını söylüyor bir çok doktor. Şu anda güneş ışığında daha fazla rahatsız edici oldukları için güneş ışığında kararan camlı gözlük kullanıyorum. Gözlük kullanmamak için girdiğim ameliyatın sonucunda yeniden gözlük kullanıyorum , göz kuruluğu ile yaşıyorum, uyumadan önce jel sıkıyorum yoksa uyuyamıyorum ve en kötüsü psikolojimi bozacak kadar çok uçuşan cisimler görüyorum. Ameliyat olduğuma çok çok pişmanım. Gözlükle bile olsa tertemiz görmek o kadar güzel bir duyguymuş ki o günlerimi çok özlüyorum. Demem o ki ameliyat olmadan önce çok iyi düşünüp bir çok doktordan fikir alın. İnşallah en doğru kararları ve sonuçları alırsınız..