- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
canım ben 3 ay önc eoldum aynısı başıma geldi telefon kullanmayacaksın pc kullanmayacaksın. damlalarını tam vaktinde kullanacaksın. gözünde sürekli güneş gözlüğü olacak. 1 haftada geçti benimki. panik yapma. bend eköt hissettim sonra1 haftada geçince şok şükür düzldiDün +4 numara hipermetrop ile lazer oldum ancak bugün gittiğimde gözlerim -2.5 miyop olmuş. Doktorum zamanla düzelir dedi ancak internette okudugum kadarıyla hipermetroplarda makinenin fazla kazıma durumu olup miyop hastasına cevirebiliyormus. Cok mutsuzum her yer yine bulanık. Telefonu burnuma yapıştırarak görebiliyorum yazıları. 5 adım önümdeki ise gayet bulanık. Ne olur geçer deyin. Başka forumda 7 aydır 1 senedir gecmeyenler dava açanlar okudum yaptırdıgıma cokk pişmanım
Dün +4 numara hipermetrop ile lazer oldum ancak bugün gittiğimde gözlerim -2.5 miyop olmuş. Doktorum zamanla düzelir dedi ancak internette okudugum kadarıyla hipermetroplarda makinenin fazla kazıma durumu olup miyop hastasına cevirebiliyormus. Cok mutsuzum her yer yine bulanık. Telefonu burnuma yapıştırarak görebiliyorum yazıları. 5 adım önümdeki ise gayet bulanık. Ne olur geçer deyin. Başka forumda 7 aydır 1 senedir gecmeyenler dava açanlar okudum yaptırdıgıma cokk pişmanım
4,5 derece idi gözüm 0,5 ve 0,75 astigmat vardı. ekim 10 tarih yaptırdığım çok zorlandım. bir hafta hiç güneş gözlüğü çıkarmadım. sonrasında gündüz çıkarmadım gece gözlüğü çıkardım.tam iyileştm derken miyop geldi oda bir hafta sürdü ve yavaş yavaş geçti çok şükür şimdi iyiyim başta pişman oldum ama şimdi iyiki olmuşum diyorum. damlaları ve gözlük kullanımı önemli. ayrıca bana bir ay akdar tel yasaktı. çalıştığım içinde pc ye güneş gözlüğü ile baktım 1.5ay kadarya bende cesaret edemiyorum 5 derece miyobum yaptırmak istiyorum da
yaptıranlar paylaşsa deneyimlerini keşke
4,5 derece idi gözüm 0,5 ve 0,75 astigmat vardı. ekim 10 tarih yaptırdığım çok zorlandım. bir hafta hiç güneş gözlüğü çıkarmadım. sonrasında gündüz çıkarmadım gece gözlüğü çıkardım.tam iyileştm derken miyop geldi oda bir hafta sürdü ve yavaş yavaş geçti çok şükür şimdi iyiyim başta pişman oldum ama şimdi iyiki olmuşum diyorum. damlaları ve gözlük kullanımı önemli. ayrıca bana bir ay akdar tel yasaktı. çalıştığım içinde pc ye güneş gözlüğü ile baktım 1.5ay kadar
evet ertesi gün ağrı sızı kalmıyor ama en başta koruyunca uzun süreli kullanım oluyor.hmm ben bankacıyım güneş gözlüğüyle çalışamama ki rapor vermeleri lazım
ben her gittiğimde illa yapalım diye tutturuyorlar ertesi gün çıkarsın falan gaz veriyorlar ama demek ki zaman alıyor
5 derece de az değil ben 2.5 derece ile yaptırdım o kadar memnunum ki 10 yıl sonra tekrarlar diyolar cevremdekiler varsın tekrarlasın beni 10 yıl gotursunde sürekli lens kullanıyordum gözlük istemediğim için şükür kurtuldumya bende cesaret edemiyorum 5 derece miyobum yaptırmak istiyorum da
6.5 derece miyop 3 derece astigmat ile 6 sene önce lazer yaptırdım. Çok memnun kaldım. Şuan 1.25 miyobum halen var. Numaram başta çok yüksek olduğu için bu kadar numara kalması da normal karşılanıyor zaten. Gözlük takmıyorumya bende cesaret edemiyorum 5 derece miyobum yaptırmak istiyorum da
evet ertesi gün ağrı sızı kalmıyor ama en başta koruyunca uzun süreli kullanım oluyor.
bende 2hafta rapor aldım benimde işim hiğzmet sektörüyle pc ile ama mecbur taktım sağlığımdan daha önemli değil .
(ilk gece ağrısı oluyor)
Ya gercekten mi hipermetropken miyop mu oldun? Bana gözlüğü bugün verdiler dün kalmamışmış koskoca dünyagözün yaptıgına bakarmsn! Kullanıyorum damlaları gözlüğü de taktım bana tel pc bakma demedi bari gözlükle bakayım bugüncanım ben 3 ay önc eoldum aynısı başıma geldi telefon kullanmayacaksın pc kullanmayacaksın. damlalarını tam vaktinde kullanacaksın. gözünde sürekli güneş gözlüğü olacak. 1 haftada geçti benimki. panik yapma. bend eköt hissettim sonra1 haftada geçince şok şükür düzldi
ÇOK şükür sıkıntım yok .tabi ki öyle hele göz yani
geçmiş olsun
şu an rahatsınız değil mi
dünya göz öyle ben orda yaptırıyordum son anda vazgeçtim.Ya gercekten mi hipermetropken miyop mu oldun? Bana gözlüğü bugün verdiler dün kalmamışmış koskoca dünyagözün yaptıgına bakarmsn! Kullanıyorum damlaları gözlüğü de taktım bana tel pc bakma demedi bari gözlükle bakayım bugün
Hic söylemedi eşim sinemaya gitmek istiyodu gidebilir bile dedii.dünya göz öyle ben orda yaptırıyordum son anda vazgeçtim.
tel bana 1 ay yasaktı. pc de öyle ama çalıştığım için macbur iki hafta sonra baktım ama güneş gözlüğü ile baktım.
1 hafta banyo yapmadım yapınca bebe sampuanı önerdiler öyle yıkandım. damlaları aksatmayın birde pc ile tel ile aranız olmasın ölünmüyor 1 ay bakmadım tele sorun olmadı
1Ay gitmedim sonra gidince de başım ağrıdı kurumuştu damla sıkmıştım.Hic söylemedi eşim sinemaya gitmek istiyodu gidebilir bile dedii.
6.5 derece miyop 3 derece astigmat ile 6 sene önce lazer yaptırdım. Çok memnun kaldım. Şuan 1.25 miyobum halen var. Numaram başta çok yüksek olduğu için bu kadar numara kalması da normal karşılanıyor zaten. Gözlük takmıyorum
Sıfırlanıyor zaten. Veya 0.25 kalıyor. Benimki zamanla 1.25 olduben 5-5 buçuk arasıyım sıfırlanır gözün çok uygun dediler malum özel hastane olunca güvenemiyor insan
Ben Antalya dünyagözde yaptırdımarkadaşlar bir de devlete mi özele mi yaptırtınız ? onları da paylaşırsanız sevinirim. malum hastaneye gidiyorum ben özel olan her gittiğimde baskı yapıyorlar da sırf para için mi emin olamıyorum.
yaşadığım yerde de başka yapan yer yok, yeni bir hastane başlamış ama çok yeni güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?