- Konu Sahibi Desperatecry
3 yaşında bi oğlum var 10 aylıkken göz dalmaları ismini seslenince bakmaması gibi davranışlarından ötürü alanında çok iyi denebilecek doktorlara götürdüm otizmden şüphelenmiştim.ilk dr. zamana bırakmamı söyledi diğeri risperdal ve depakin verdi uzunca bi müddet bu ilaçları kullandım bunun yanında inanılmaz hareketli bir çocuk oldu ama diğer sorunlar ortadan kalktı konuşmaya başladı.yaklaşık 3 ay evvel dr.umuzun herkese aynı ilacı verdiğini duyup ilaçları bıraktım.hareketliliği hiç bitmiyor.bahçeye çıktığımızda elimi bırakıp koşuyor hiç durmadan.tehlikelerin farkında değil.söz dinlemiyor.durdurmak istediğimde kendini yerden yere atıyor.aslında çok iyi kalpli bir çocuk fakat anlık öfke nöbetleri geçiriyor.hiç bir yere götüremiyorum.aranızda buna benzer problem yaşayan arkadaşlar var mı.?bu dönemsel bi durum mu yoksa gerçekten bir hastalık mı??aklımı kaybetmek üzereyim beylikdüzü tarafında çocuk psikiyatrisi bulamadım internetten,bildiğiniz önereceğiniz bir yer var mı?şimdiden teşekkürler..