hiperaktif bebeği olanlar lütfen yardım

oğlun kaç yaşında ve ne gibi bir test uygulandı?
sen kendi oğlunun yaş gurubuna göre fark görüyor musun?

Canım merhaba. Ben çocuk gelişimciyim.. Problemin hala devam ediyor mu? Yardımcı olabilirim?

Canım merhaba. Ben çocuk gelişimciyim.. Problemin hala devam ediyor mu? Yardımcı olabilirim?
ilk olarak konuşmadığı için pedagoga gittik 2 yaşındaydı o zaman bitek anne diyordu. pedagog psikatıra yönlendirdi onlar bikaç test yaptılar sonra teşhis koyuldu. drumuz kesinlikle ilaç tedavisi yok birz sabır ve daha fazla ilgi dedi.. ceza ödül yöntemlerini anlattı biz uyguluyoruz ama babanne malesef tam tersi.. iş böyle olunca oğlum hem hareketli hemde şımarık söz dinlemeyen bir birey oldu 1.5 senede.. konuşmasının maşallahı var söktü sayılır ama inanın çok yoruluyorum laf dinletemiyoruz. evde şiddet kavga yok .. çok dikkatliyiz. sevgi içinde ama istediği olmayınca başlıyor vurmaya bağırmaya evde başediyosun yüzüne bile bakmıyorum susuyo bakıyo ilgilenen yok ama babanne öyle değil iki terbiye ile büyüyo çocuk..

2 yaşında bir tek anne demesi onun dil gelişiminn geç olduğunu gösterir. üstün zeka belirtisi miymiş

Özelden mesaj attım bakabilirmisiniz?

ben oğlumu bide tek bir dr götürmedim 3 farkı pedagog gördü 1 tanesinde uzun seanslara girdik. hepsinin dediği şey hiperktivite dikkat dağınıklığı üstün zeka. ama bende çok inanmıyorum üstün zeka kısmına yalnız bazı şeyler oluyor şaşırıyorum 1 senedir satranç oynuyor biz oynamayı bilmeyiz..

canım aynı durum bende de var çok aksi çok inatçı benim kayınvalidem ve kayınpederim hergün parka çıkarıyorlar aktif olsun enerjisini atsın diye ama bu durum beni mahfediyor benim sözümü dinlemez oldu ve sürekli bir ağlama modunda hep ağlıyor hep mız mız hiç bişiden memnun olamıyor ben senin kadar şanslı değilim eşimle hep ters düşüyoruz ben hayır diyorsam o evet diyerek onaylıyor ben evet diyorsam o da hayır diyerek karşı çıkıyor bu yüzden bizim aramızda tartışma çocuk yüzünden küslük çokça oluyor malesef zaten bu konuyla ilgili bir konu açacağım yarın

biz eşimle aynı kafadayız çok şükür ama yetmiyor canım benim oğlan çook neşeli ama hele bi istediği olmasın.. babanneciğimiz sağolsun tek torun diye biraz şımartı.. bizimkide park böcüğü toz içinde alıyorum her akşam ama genede enerjisi bitmek bilmiyor.. koş babam koş peşinden tutamıyosun adamı :)

valla ben ak diyorsam eşim al diyor sadece çocuk konusunda değil hiç bir konuda anlaşma sağlayamıyoruz ki bizimde dedemiz sağolsun ne derse ne isterse hepsini yapıyor bazen kızıyorum bu duruma ama tabi bizi hiç sallayan yok malesef hem çalışmak hem çocuk büyütmek hem de eğitimli çocuk büyümek dünyanın en zor işi ben hep kızardım hayırı bilmeyen çocuğa hep ağlayan her dediği yapılan çocuğa ama öyle dğilmiş hiç bir şey başına gelmeyince anlaşılmıyormuş allah hepimize güç kuvvet sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…