oğlun kaç yaşında ve ne gibi bir test uygulandı?oğlumun yaş grubu için olan bir zeka testini uyguladılar..bunu psikatırda yaptılar özel de. düzenli olarak pedegog yardımı aldık o dönemde sadece anne baba diyordu şimdi maşallah söktü sayılır her geçen gün yeni bir gelişme var. şuan pedagog yardımı almıyoruz.
Kesinlikle öyle ve teşhisli bir sağlık sorunu. Okulda hem başarısını hem de sosyal hayatını çok fazla etkiliyor.
Canım merhaba. Ben çocuk gelişimciyim.. Problemin hala devam ediyor mu? Yardımcı olabilirim?arkadaşlar merhaba . 3.5 yaşındaki oğlum hiperaktiv bu sene anaokuluna başlıyor. inanın çok zorlanıyorum götürmediğim ne psikolog kaldı ne psikatır nede pedagog hepsinin söylediği şey ilaçlık bi durum yok. büyüyünce spora verin, üstün zeka... çalışıyorum k. validem bakıyor. eşimde baba olarak çook ilgili ama çook yoruluyorum. oğlum çok harekeli gittiğimiz hiç bir yerde rahat yüzü göremiyorum hem kendini hem bizi mahvediyor. bu sene tatile gittik sormayın başımıza gelenleri her yerim mosmor oldu koşuşturmaktan. oğlum yapılıda bir çocuk elde ağır şakayla karışık patlatıp duruyor herkese. oyun yapıyor aklı sıra yavrum ama.. ne oyun parkında huzurum var ne evde.. benim gibi olanlar varsa aranızda bi akıl verin bana ne yapayım nasıl bi yol izliyeyim...
ilk olarak konuşmadığı için pedagoga gittik 2 yaşındaydı o zaman bitek anne diyordu. pedagog psikatıra yönlendirdi onlar bikaç test yaptılar sonra teşhis koyuldu. drumuz kesinlikle ilaç tedavisi yok birz sabır ve daha fazla ilgi dedi.. ceza ödül yöntemlerini anlattı biz uyguluyoruz ama babanne malesef tam tersi.. iş böyle olunca oğlum hem hareketli hemde şımarık söz dinlemeyen bir birey oldu 1.5 senede.. konuşmasının maşallahı var söktü sayılır ama inanın çok yoruluyorum laf dinletemiyoruz. evde şiddet kavga yok .. çok dikkatliyiz. sevgi içinde ama istediği olmayınca başlıyor vurmaya bağırmaya evde başediyosun yüzüne bile bakmıyorum susuyo bakıyo ilgilenen yok ama babanne öyle değil iki terbiye ile büyüyo çocuk..Canım merhaba. Ben çocuk gelişimciyim.. Problemin hala devam ediyor mu? Yardımcı olabilirim?
2 yaşında bir tek anne demesi onun dil gelişiminn geç olduğunu gösterir. üstün zeka belirtisi miymişilk olarak konuşmadığı için pedagoga gittik 2 yaşındaydı o zaman bitek anne diyordu. pedagog psikatıra yönlendirdi onlar bikaç test yaptılar sonra teşhis koyuldu. drumuz kesinlikle ilaç tedavisi yok birz sabır ve daha fazla ilgi dedi.. ceza ödül yöntemlerini anlattı biz uyguluyoruz ama babanne malesef tam tersi.. iş böyle olunca oğlum hem hareketli hemde şımarık söz dinlemeyen bir birey oldu 1.5 senede.. konuşmasının maşallahı var söktü sayılır ama inanın çok yoruluyorum laf dinletemiyoruz. evde şiddet kavga yok .. çok dikkatliyiz. sevgi içinde ama istediği olmayınca başlıyor vurmaya bağırmaya evde başediyosun yüzüne bile bakmıyorum susuyo bakıyo ilgilenen yok ama babanne öyle değil iki terbiye ile büyüyo çocuk..
Özelden mesaj attım bakabilirmisiniz?ilk olarak konuşmadığı için pedagoga gittik 2 yaşındaydı o zaman bitek anne diyordu. pedagog psikatıra yönlendirdi onlar bikaç test yaptılar sonra teşhis koyuldu. drumuz kesinlikle ilaç tedavisi yok birz sabır ve daha fazla ilgi dedi.. ceza ödül yöntemlerini anlattı biz uyguluyoruz ama babanne malesef tam tersi.. iş böyle olunca oğlum hem hareketli hemde şımarık söz dinlemeyen bir birey oldu 1.5 senede.. konuşmasının maşallahı var söktü sayılır ama inanın çok yoruluyorum laf dinletemiyoruz. evde şiddet kavga yok .. çok dikkatliyiz. sevgi içinde ama istediği olmayınca başlıyor vurmaya bağırmaya evde başediyosun yüzüne bile bakmıyorum susuyo bakıyo ilgilenen yok ama babanne öyle değil iki terbiye ile büyüyo çocuk..
inan bende sen kadar şaşırdım ama bilerek konuşmuyormuş güya.. şimdi söktü baya çok bi sıkıntı kalmadı..2 yaşında bir tek anne demesi onun dil gelişiminn geç olduğunu gösterir. üstün zeka belirtisi miymiş
evede kesinlikle şiddet uygulamıyoruz. mesela kvvalidem çok sık parka götürüyor sosyal olsun diye inanılmaz cana yakın çok sıcakkanlı hiç kıskanç değil ama diğer çocuklardan ne görürse kapıyor haliyle eli de ağır yavrumun. evde çok öpüyoruz oynuyoruz ama hep karete oynasın koşsun zıplasın.. çokk yorgunum çok.eşimle aynı şeylere evet aynı şeylere hayır demeye çalışıyoruz dengeli olalım diye ama malesef k.validem tam tersi yeter ki ağlamasın bağırmasın diye her istediğini yapıyor. çok anlattım k.valideme yaptığının yanlış olduğunu ama anlatamıyorum...
biz eşimle aynı kafadayız çok şükür ama yetmiyor canım benim oğlan çook neşeli ama hele bi istediği olmasın.. babanneciğimiz sağolsun tek torun diye biraz şımartı.. bizimkide park böcüğü toz içinde alıyorum her akşam ama genede enerjisi bitmek bilmiyor.. koş babam koş peşinden tutamıyosun adamı :)canım aynı durum bende de var çok aksi çok inatçı benim kayınvalidem ve kayınpederim hergün parka çıkarıyorlar aktif olsun enerjisini atsın diye ama bu durum beni mahfediyor benim sözümü dinlemez oldu ve sürekli bir ağlama modunda hep ağlıyor hep mız mız hiç bişiden memnun olamıyor ben senin kadar şanslı değilim eşimle hep ters düşüyoruz ben hayır diyorsam o evet diyerek onaylıyor ben evet diyorsam o da hayır diyerek karşı çıkıyor bu yüzden bizim aramızda tartışma çocuk yüzünden küslük çokça oluyor malesef zaten bu konuyla ilgili bir konu açacağım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?