evet kızlar uzun zamandır spor yapmak canm ıstemıyordum hip hop abs yıde daha once gormustum fakat cok fazla ınceleme fırsatım olmadı spor 4 egzersızden olusuyor ben sımdılık 2 kısmını yukledım 15 gun bu vıdeoları yaptıktan sonra dıger 2 bolume gecıcem , benımle baslamak ısteyen var vucut olculerımıde yarın olcum yazıcam, hem kılo verıp hem sıkılasma olacak ıns
NOT : VİDEOLARI INDIRMEK ISTEYENLER DVD VİDEOSOFT FREE STUDİO PROGRAMINI KURUP INDIREBILIR
Ben arada Shaun T nin hardcore abs ini yapiyorum güzel calismalari var. Uzun vadede yapmak biraz zor ancak bir iki ay yapilabilir. Düzenli yapilinca cok ise yariyor.
Ben arada Shaun T nin hardcore abs ini yapiyorum güzel calismalari var. Uzun vadede yapmak biraz zor ancak bir iki ay yapilabilir. Düzenli yapilinca cok ise yariyor.
onuda gormustum , spor duzenlılık ıstıyor malesef bugun baslıcam bakalım , eglencelı geldı bana ınsanıty yapayım dedım o cok zor geldı, bu bıraz eglencelı oldugu ıcın hemen pes etmem sanırım
evet ılk hıphop abs den ab sculpt yi yapmıs bulunmaktayım ınanılmaz terledım ve bı okadarda yoruldum , hareketlerı bıraz kacırdım ama onada alısırım sanırım
evet ılk hıphop abs den ab sculpt yi yapmıs bulunmaktayım ınanılmaz terledım ve bı okadarda yoruldum , hareketlerı bıraz kacırdım ama onada alısırım sanırım