Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hint yağını ben de çok duydum... saç dökülme problemi ve saç uzatmak için faydalı olduğunu biliyorum... ama nasılk kullanıldığını bilmiyorum... ben de başlıcam en kısa zamanda bu hint yağına..
bence diğer yağlar gibi, direk sürülüyordur... çünkü ben doa danın saç uzatma ve saç dökmesiniş engelleyen yağ larının karışımlarını inceledim içinde hint yağı vardı...
yok tatlım elle değil böyle fısfıslı şişeler var ya doldur onuniçine sık saçına streçle beklet...
canım o zaman saç boyar gibi fırçayla sürüver ben öyle yapıyodum oda oluyor...
Öyle yapıyım bari yabi de aktar suyla karıştır filan dedi kafam karıştı iyice vallahi
peki saç dökülmesine karşı etkili mi bu yağ?...kullanan arkadaşlar direk kesitmi dökülmeyi?
tabi hiçbirşey birden çözüm veremez zaten de en azından faydası olur... şu an tek bir saç telimin dökülmesini önliyecek ne varsa hemen yapabilirim...
Kaç tane yağ kullandım , kaç tane aktardan alışveriş yaptım hiç birisi de suyla karıştır vs. demedi .
Bence suyla karıştırmadan uygula saç diplerine .
kızlar gerçekten işe yarıyor mu? saçımla başım belada uzamıyor kaç senedir aynı boyda hatta daha çok kısalıyormuş gibi geliyor bana![]()
Hint yağını tavsiye ediyorum o zaman canım. Yalnız saçını yağlarken eline biraz fazla saç gelir normalden, çünkü yağla birlikte ömrünü tamamlamış saçların hepsi birden eline geliveriyor. Panik yapmamalısın, onlar zaten dökülecek saçlar
ayyy gerçekten de dediğin gibi canım ben normalde badem yağı susam yağı z. yağı falan karıştırıp sürrerim saçlarıma dün yaptım en son görsen resmen lavobo doldu.. sinirlerim bozuldu ama zaten dediğin gibi onlar dökülcek olan saçlar... sağlıksız saçı bırakıyo cilt ve saçı kökten besliyo diye düşünüyorum umarım faydası olur...