Saç Uzatma Yöntemleri Hint yağıyla saç uzatmak

Megsreal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
235
0
46
Denizli
Kızlar hint yağının o kadar faydasını duydum ki uzama konusunda bende gittim hemen aldım fakar uygulama konusunda sorun yaşıyorum vazelinle karıştırıp mı uygulasam yoksa sadece yağı mı ve su karıştırılıyor mu bu konuda bitkisi olan var mı )

hint yağını ben de çok duydum... saç dökülme problemi ve saç uzatmak için faydalı olduğunu biliyorum... ama nasılk kullanıldığını bilmiyorum... ben de başlıcam en kısa zamanda bu hint yağına..

hint yağını ben de çok duydum... saç dökülme problemi ve saç uzatmak için faydalı olduğunu biliyorum... ama nasılk kullanıldığını bilmiyorum... ben de başlıcam en kısa zamanda bu hint yağına..

Uyguladıktan sonra görülüyormuş hemen uzama ya çok şaşırdım şampuana mı karıştırılıyor yoksa vallahi kafayı bozucam

bence diğer yağlar gibi, direk sürülüyordur... çünkü ben doa danın saç uzatma ve saç dökmesiniş engelleyen yağ larının karışımlarını inceledim içinde hint yağı vardı...

Suyla karışmaz ki. Hint yağını, ben 100 gramının içine 10 damla lavanta yağı koyup saç derisine yediriyorum. Bazen kolay dağılsın diye badem veya susam yağıyla da karıştırdığım oluyor, çünkü çok kıvamlı bir yağ. Uzamaya faydası olduğu gibi biraz da saç rengini koyulaştırıyor sanki

peki saç dökülmesine karşı etkili mi bu yağ?...kullanan arkadaşlar direk kesitmi dökülmeyi?

Bende dökülme sorunu zaman zaman oluyor ama direk kesme olmadı. Ben zaten böyle ani etkiler olabileceğine inanmıyorum ancak faydası oluyor tabi. Besliyor en azından

tabi hiçbirşey birden çözüm veremez zaten de en azından faydası olur... şu an tek bir saç telimin dökülmesini önliyecek ne varsa hemen yapabilirim...

tabi hiçbirşey birden çözüm veremez zaten de en azından faydası olur... şu an tek bir saç telimin dökülmesini önliyecek ne varsa hemen yapabilirim...

Hint yağını tavsiye ediyorum o zaman canım. Yalnız saçını yağlarken eline biraz fazla saç gelir normalden, çünkü yağla birlikte ömrünü tamamlamış saçların hepsi birden eline geliveriyor. Panik yapmamalısın, onlar zaten dökülecek saçlar

kızlar gerçekten işe yarıyor mu? saçımla başım belada uzamıyor kaç senedir aynı boyda hatta daha çok kısalıyormuş gibi geliyor bana :(

kızlar gerçekten işe yarıyor mu? saçımla başım belada uzamıyor kaç senedir aynı boyda hatta daha çok kısalıyormuş gibi geliyor bana :(

Canım ben Youtube'da filan çok izledim forumlarda da baya bahsedilmiş denemek istersen deneyebilirsin bendehemen gittim aktardan aldım :) umarım işe yarar sonuç alabiliriz :))

Hint yağını tavsiye ediyorum o zaman canım. Yalnız saçını yağlarken eline biraz fazla saç gelir normalden, çünkü yağla birlikte ömrünü tamamlamış saçların hepsi birden eline geliveriyor. Panik yapmamalısın, onlar zaten dökülecek saçlar

ayyy gerçekten de dediğin gibi canım ben normalde badem yağı susam yağı z. yağı falan karıştırıp sürrerim saçlarıma dün yaptım en son görsen resmen lavobo doldu.. sinirlerim bozuldu ama zaten dediğin gibi onlar dökülcek olan saçlar... sağlıksız saçı bırakıyo cilt ve saçı kökten besliyo diye düşünüyorum umarım faydası olur...

ayyy gerçekten de dediğin gibi canım ben normalde badem yağı susam yağı z. yağı falan karıştırıp sürrerim saçlarıma dün yaptım en son görsen resmen lavobo doldu.. sinirlerim bozuldu ama zaten dediğin gibi onlar dökülcek olan saçlar... sağlıksız saçı bırakıyo cilt ve saçı kökten besliyo diye düşünüyorum umarım faydası olur...

Dökülme sorunun ciddiyse doktora da görünmeni tavsiye ediyorum.

Back